Categoria: Gestió de la investigació

Reunió anual del Comitè Científic Extern de l’IdISBa

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El dia 1 d’abril es va celebrar la reunió anual del Comitè Científic Extern (CCE) de l’Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa).

Aquest Comité és l'òrgan d'assessorament científic estratègic de l’Institut. Està compost per membres de reconegut prestigi en l'àmbit de la investigació científica relacionada amb la salut a nivell nacional i internacional, amb especialitats alineades amb les àrees científiques estratègiques seleccionades en el Pla Científic de l’IdISBa.

Durant el transcurs de la reunió es van tractar temes centrals pel futur de l’Institut. Es va parlar de tot el procés d’acreditació, des de l’informe de l’auditoria d’acreditació, passant pel document de notificació d’acreditació de l’Institut de Salut Carlos III (ISCIII) i acabant amb el resum de les noves guies d’acreditació i reacreditació.

Una altre punt a debatre va ser la revisió del Pla d’Acció HRS4R. Aquest Pla, basat en l’estratègia del recursos humans en investigació dona suport mitjançant l’aposta ferma als principis establerts del Charter & Code.

Així mateix, també es va informar de la normativa que afecta al Comitè Científic Extern, la revisió del Pla Estratègic, que és el document que marca les pautes a seguir de l’Institut i dels pressupostos 2019 de l’IdISBa.

[Font: IdISBa. 01/04/2019]

[Foto: IdISBa]