Categories: Gestió de la investigació, Noves tecnologies

L’IdISBa va participar a la IV Fira de la Ciència i la Tecnologia d’Inca

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) va participar, entre d’altres institucions, a la Fira de la Ciència i la Tecnologia organitzada per l’Ajuntament d’Inca, per promoure la inquietud envers la ciència de la població en general, especialment entre la població en edat escolar.

Un dels altres objectius d’aquesta Fira, que es va celebrar a la Fàbrica Ramis (Inca), els dies 27 i 28 d’octubre, es donar a conèixer els resultats científics de la investigació que es realitza als centres de recerca de les Illes Balears.

La fira va comptar amb quasi una vintena d’estands, on es van realitzar experiments de ciència relacionats amb la química, la física, la biologia, la salut, la bioquímica, etc.

Aixímateix, es van realitzar diversos tallers STEAM per interrelacionar la ciència, la tecnologia, enginyeria, arts i matemàtiques (STEAM) al voltant de la construcció i programació de màquines i robots, amb la interacció entre els alumnes, per aprendre manipulant i construint en petits projectes que provoquen la motivació permanent.

[Font: IdISBa. 23/10/2019]

[Foto: Infosalut]