L'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) i Pneumologia de l'Hospital Universitari Son Espases han participat en la publicació d'un estudi sobre la caracterització de pacients en el Registre d'Asma Sever amb una alta exposició als esteroides que han començat o no una teràpia biològica. També hi han participat diferents centres espanyols.

Llegeix més...

El Servei de l'Aparell Digestiu de l'Hospital Universitari Son Espases i l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) han participat en la publicació de l'enquesta de la Societat Espanyola de Metges d'Atenció Primària (SEMERGEN) i el Grup Espanyol de Treball de malaltia de Crohn i Colitis Ulcerosa (GETECCU) sobre el maneig de pacients amb malaltia inflamatòria intestinal. També hi han participat diferents centres espanyols.

Llegeix més...

Els Grups DEVPSY i CurES de l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) i la Universitat de les Illes Balears han publicat un estudi sobre l'impacte de la COVID-19 en les dones migrants al barri de Son Gotleu de Palma i el desenvolupament d'eines de divulgació per millorar l'atenció sanitària i social.També hi han participat la Universidad Politécnica de Madrid i la Universidad de Cantabria.

Llegeix més...