Els Serveis de Gastroenterologia de l'Hospital Universitari Son Espases, l'Hospital Universitari Son Llàtzer, l'Hospital de Manacor, l'Hospital Can Misses i l'Hospital Comarcal d'Inca han participat en un estudi a gran escala sobre la incidència, característiques clíniques i maneig de la malaltia inflamatòria intestinal a Espanya. També hi han participat diferents centres espanyols.

Llegeix més...

L'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) i la Unitat de Recerca d'Atenció Primària de Mallorca han participat en la publicació d'un estudi sobre el feedback rutinari d'informació dels Patient-reported outcomes measure als proveïdors d'assistència sanitària i als pacients en la pràctica clínica. També hi han participat diferents centres.

Llegeix més...

El Grup de Nutrició Comunitària i Estrès Oxidatiu (NUCOX) de la Universitat de les Illes Balears i membres del CIBEROBN l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) han publicat una revisió sistemàtica i metanàlisi sobre els efectes beneficiosos de la suplementació dietètica amb oli d'oliva, àcid oleic o hidroxitirosol en síndrome metabòlica.

Llegeix més...