Categoria: Estudis i projectes

Fistulització múltiple i bloqueig auriculoventricular en un pacient amb endocarditis infecciosa

D'esquerra a dreta: Gaspar Tuero, Manuela Santos, Ramon Mula i Elena Uson

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Medicina Intensiva de l'Hospital Can Misses han publicat un cas clínic en la secció d'Imatges de la revista Medicina Intensiva sobre una complicació infreqüent d'una endocarditis infecciosa.

Manuela Santos Parraloorcid i Gaspar Tuero León, metges de Medicina Intensiva de l'Hospital Can Misses, han publicat la imatge amb el títol "Fistulización múltiple y bloqueo auriculoventricular en un paciente con endocarditis infecciosa" a la revista Medicina Intensiva.

Signen el treball juntament amb Ramon Mula Martínez, MIR de medicina intensiva de l'Hospital Virgen de la Arrixaca de Murcia, que es trobava realitzant una rotació en ecocardiografia avançada del pacient crític a Eivissa. Aquesta unitat porta formant en aquesta tècnica a residents de diferents especialitats tant de les Illes Balears com de la resta d'Espanya des de 2019. Actualment es troba en procés d'acreditació com a centre formador per la SEMICYUC.

Referència de la imatge
Mula Martínez R, Santos Parralo M, Tuero León G. Multiple fistulization and atrioventricular block in a patient with infective endocarditis. Med intensiva. 2023 Jun 1. doi: 10.1016/j.medine.2023.05.008. PubMed PMID: 37270336.

Enllaços Bibliosalut 

Mètriques
AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera]