Categories: Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Formació especialitzada

Taller sobre promoció de la salut a l'Hospital de Manacor

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La comissió de Promoció de la Salut de l'Hospital de Manacor ha realitzat un taller participatiu per a l'elaboració d'un projecte, impartit per Maria Ramos Montserrat, del Servei de Promoció de la Salut de la Direcció General de Salut Pública i Participació.

Aquesta formació ha resultat molt enriquidora i necessària per poder contribuir al desenvolupament del programa Hospitals promotors de la salut a l’Hospital de Manacor, que té, entre els seus objectius, el de realitzar i assegurar la sostenibilitat d’intervencions de Promoció de la salut en l’àmbit sanitari.

Els participants varen poder treballar en el disseny de plans de millora de la promoció de la salut en el nostre centre com una part integral del procés de l'atenció sanitària que preten treballar de manera general les àrees d'atenció als pacients i familiars i de la salut dels professionals.

A partir d'aquesta formació s'elaborarà un pla d'acció que incorpori els estàndars de promoció de la salut en la pràctica de la millora contínua i en la difusió dels estils de vida saludables, per això necessitem comptar amb la implicació de tots els professionals.

[Font: Hospital de Manacor. 24/11/2020]

[Foto: Hospital de Manacor]