Categories: Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Noves tecnologies

Primera trobada internacional en innovació i sèpsia a Son Llàtzer els dies 10, 11 i 12 de novembre

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els dies 10, 11 i 12 de novembre l’Hospital Universitari Son Llàtzer acollirà el “1st International Meeting in Innovation & Sepsis - Tecnosepsis” organitzat per la “Fundación Código Sepsis”.

El 2019, una de cada cinc morts al món va ser causada per la sèpsia, una complicació deguda a una infecció que pot posar fi a la vida del pacient en qüestió d’hores. La pandèmia COVID-19 ha posat de manifest la necessitat de desenvolupar noves tecnologies per gestionar aquests malalts.

Els darrers avenços en intel·ligència artificial, genòmica i nanotecnologia estan fent possible un nou paradigma per a la cura personalitzada dels malalts amb infeccions greus. Serà el primer congrés sobre aquesta temàtica a escala mundial.

Tecnosepsis té com a objectiu convertir-se en un referent internacional d’aquestes innovacions en el camp de la medicina, una plataforma on experts de diverses disciplines trobin un espai comú per desenvolupar noves tecnologies per millorar el tractament de les malalties infeccioses.

Participants i assistents

Hi participaran més de 40 ponents de diferents països (USA, França, Alemanya, Anglaterra, Suïssa, Índia, Portugal, Argentina, Panamà, etc.) que són investigadors acadèmics, experts en biomarcadors, microbiologia, intel·ligència artificial, noves teràpies i gestió de recursos sanitaris, empreses emprenedores i metges.

La trobada es dirigeix a personal assistencial, personal investigador i personal en formació.

Programa

Aquí podeu consultar el programa complet.

Inscripcions

Per a inscriure's clicau en el següent enllaç.

[Font: Fundación Código Sepsis]

[Foto: Infosalut / Entrada Hospital Universitari Son Llàtzer / CC BY-NC-SA 4.0]