Categories: Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

Comença la campanya de vaccinació contra la grip per a tota la població que vulgui vaccinar-se

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El dia 3 de desembre va començar la campanya de vaccinació per a tota la població que vulgui vaccinar-se del vaccí contra la grip, sigui o no població de risc. Per facilitar l’accés a la vaccinació antigripal i incrementar-ne la cobertura, aquelles persones que vulguin es poden vaccinar amb cita o sense.

Per vaccinar-se amb cita, s’ha de fer per mitjà del telèfon d'Infovacuna (971 211 999). Es pot demanar cita amb la infermera del centre de salut o bé demanar-la a algun dels punts habilitats.

Per vaccinar-se sense cita, poden acudir als punts següents:

  • A Mallorca, a qualsevol dels quatre punts de vaccinació massiva oberts: Son Dureta i Espai Francesc Quetglas, a Palma; antic quarter General Luque, a Inca; i COVID Exprés de Manacor, entre les 8.30 i les 19.30 hores.
  • A Menorca, als centres de salut, els divendres de 12 a 13 h.
  • A Eivissa: al punt de vaccinació de l’edifici J de l’Hospital Can Misses (dilluns a divendres, de 8 a 15 h), CS Sant Antoni (de dilluns a dijous, de 15.30 a 20 h) i CS Santa Eulària des Riu (de dilluns a divendres, de 12 a 14 h).
  • A Formentera: a l’Hospital de Formentera (els divendres, de 15.15 a 17.00 h).

Cal tenir en compte que el sistema d’autocita BITCITA es reserva només per a les persones tributàries de rebre la vaccinació bivalent (contra la grip i la COVID-19) que encara estiguin pendents de vaccinar-se.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 03/12/2022]

[Foto: CS Sa Pobla]