Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Salut difon deu vídeos amb eines bàsiques per a la prevenció i educació en la salut de la població

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Es poden veure en els monitors dels centres de salut d’atenció primària i en el web del Servei de Salut.

Salut difon deu vídeos per oferir a la població eines, habilitats i recursos per gestionar aspectes bàsics de la salut. Els vídeos fan referència a diverses temàtiques com ara activitat física, alimentació saludable, malaltia d’Alzheimer, automedicació, deixar de fumar, dormir bé, medicació segura, sexe segur, violència de gènere o no consumir alcohol.

Els vídeos es poden veure en els monitors dels centres de salut d’atenció primària i també en el web del Servei de Salut. Aquests vídeos van ser elaborats per la Societat Balear de Medicina Familiar i Comunitària (IBAMFIC) en virtut d’un conveni amb el Servei de Salut.

El 63% dels internautes espanyols cerquen informació sobre salut a internet. Més de la meitat es volen informar sobre estils de vida saludable. Hi ha una tendència social creixent cap a l’obtenció d’informació i formació per a l’autocura de la salut i l’autogestió de petites malalties. L’objectiu dels vídeos és transmetre coneixements científics a la població per millorar les habilitats en l’autocura de les persones i empoderar-les quant a la salut, proporcionar informació i formació de qualitat a la població, per mitjà d’altres canals que han demostrat la seva capacitat d’impacte, especialment en format audiovisual.

Consulta aquí els vídeos amb Consells per a una vida saludable.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 01/05/2023]

[Foto: Infosalut / Conselleria de Salut. Plaça d’Espanya / CC BYND 2.0]