Categories: Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Institucions sanitàries

La Fundació Maggie Stillbirth Legacy ha donat un bressol de comiat per l'acompanyament en el dol neonatal a l'Hospital de Manacor

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El passat divendres, dia 26 de maig, l’Hospital de Manacor va rebre la donació d’un bressol de comiat (cuddle cot en anglès) de la mà de Sarah Bernasconi de la Fundació Maggie StillBirth Legacy, del Regne Unit.

Aquesta donació implica poder dur a terme un projecte d’humanització per tal de reservar un espai íntim perquè les famílies puguin acomiadar-se del seu infant que ha nascut mort, i que puguin disposar d’un temps per crear uns records que són molt necessaris per poder superar el dol.

Des de la Gerència de l’Hospital s’ha agraït públicament a Sarah Bernasconi que hagi pensat en l’Hospital de Manacor per implementar aquest protocol d’atenció a la pèrdua perinatal, que permetrà “regalar temps” a les mares i pares que ho desitgin en el comiat del seu nadó. 

Sara Bernasconi va crear la Fundació Maggie StillBirth Legacy en memòria de la seva filla Maggie, que va néixer sense vida el 2015.

[Font: Hospital de Manacor. 29/05/2023]

[Foto: Hospital de Manacor]