Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

La Conselleria de Salut adquirirà enguany 150 mil dosis de vacunes contra la grip estacional

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Conselleria de Salut adquirirà enguany 150 mil dosis de vacunes contra la grip estacional a través de l’Acord Marc subscrit amb el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, el qual fixa els preus màxims de les vacunes, la selecció dels subministradors i l’establiment de les bases dels contractes de compra.

El Consell de Govern ha acordat autoritzar el contracte de subministrament de les vacunes contra la grip estacional de la campanya 2017-2018, incloent-hi la previsió de pròrroga d’un any, per un valor estimat de 450.840 € per a l’adquisició de les vacunes d’aquesta campanya i un valor estimat total de 867.000 euros amb la pròrroga prevista per a la campanya 2018-2019.

La Direcció General de Salut Pública i Participació ha sol·licitat l’adquisició de vacunes inactivades produïdes a partir de virus crescuts en ous embrionats, de virus fraccionats o d’antígens de superfície (H i N) o anàlogues, que contenguin 3 soques de virus de la grip.

La campanya de vacunació d’enguany començarà a finals del mes d’octubre i es prolongarà fins a principis del mes de desembre.

[Font: Conselleria de Salut. 08/09/2017]

[Foto: U.S. Army Corps of Engineers Europe District / USACE employees receive flu protection / CC BYND 2.0]