Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

L'entorn de les víctimes, protagonista de la nova campanya contra les violències masclistes

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El dia 6 de novembre s'ha posat en marxa la nova campanya contra les violències masclistes 2018, elaborada pel Govern de les Illes Balear, la qual apel·la directament a l'entorn més proper de les dones víctimes i els dona les gràcies per reaccionar en contra de les violències masclistes.

La campanya, que es difondrà durant tot el mes de novembre, va adreçada a la família, amics i coneguts que fan costat a les víctimes.

Aquesta iniciativa es du a terme en el marc del Pacte social contra les violències masclistes "reacciona", un pla de conscienciació, compromís i acció social dirigit a la ciutadania. 

Aquest pacte es desenvolupa conjuntament amb el Pla de mesures contra les violències masclistes, una planificació fins al 2020 de polítiques transversals contra les violències masclistes, estructurat en 6 línies estratègiques que es desenvolupen coordinadament en totes les conselleries del Govern i a les quals se n'hi han sumat d'altres, com ara l'elaboració d'un Pla autonòmic contra el tràfic de dones i nines amb fins d'explotació sexual.

A continuació podeu veure el vídeo de la campanya.

[Font: Conselleria de Presidència. 06/11/2018]

[Foto: Conselleria de Presidència]