Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

2 noves morts a Mallorca de persones amb SARS-CoV-2

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Durant el diumenge 22 de març, un home d'uns 87 anys amb patologies prèvies va morir a l’Hospital Universitari Son Espases i un home d'uns 80 anys, també amb patologies prèvies, ingressat a Sant Joan de Déu. Van fer un total de vuit persones mortes i que havien donat positiu per coronavirus.

El dissabte, 21 de març un home d'uns 80 anys va morir a l’Hospital Universitari Son Espases i un jove d'uns 20 anys, a l’Hospital Universitari Son Llàtzer. Divendres, un home d’uns 90 anys i amb patologies prèvies va morir a l’Hospital Universitari Son Llàtzer. Dia 19, un home de devers 30 anys, també amb patologia prèvia, va morir a l’Hospital Universitari Son Espases.

Així mateix, el 17 de març es va comunicar una altra mort d'un home amb patologia oncològica avançada i el 12 de març es va comunicar la mort d’una dona amb patologia crònica que també va donar positiu a les proves del coronavirus.

El Ministeri de Sanitat va informar que hi ha confirmats 331 casos acumulats de SARS-CoV-2 a les Illes Balears i es van registrar 9 morts i 17 persones s’han curat. 

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 22/03/2020]

[Foto: Infosalut / Hospital Sant Joan de Déu de Palma / CC BY-NC-SA 4.0]