El Servei de Microbiologia, les Unitats de Malalties Infeccioses i Medicina Intensiva de l'Hospital Universitari Son Espases, han participat en un informe on es prova la presència d'aïllats endèmics que alberguen la substitució genètica Y132F ERG11 a Espanya en els genotips relacionats amb el clon de Càndida para psilosi resistent al fluconazole. També hi ha participat l'Hospital General Universitario Gregorio Marañón, el CIBERINFEC i el CIBERES.

Llegeix més...

La Unitat d'Investigació d'Atenció Primària de Mallorca i el grup GrAPP-caIB - l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) han publicat un estudi longitudinal sobre ansietat, depressió i preocupació sobre la situació laboral de les cambreres de pis dels hotels de Balears durant la pandèmia de la COVID-19.

Llegeix més...

L'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) i del Servei de Cardiologia de l'Hospital Universitari Son Espases, han participat en la publicació d'un estudi sobre una forma severa, no crítica amb beneficis de tractament quirúrgic del pronòstic de l'estenosi aòrtica paradòxica de baix fluxe y baix gradent. També hi han participat diferents centres espanyols.

Llegeix més...