Categoria: Estudis i projectes

Actualització PAPPS 2022 de les recomanacions sobre l'estil de vida

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Àrea de Salut de Menorca i Atenció Primària de Mallorca han participat en la publicació de l'actualització PAPPS 2022 de les recomanacions sobre l'estil de vida. També hi han participat diferent centres espanyols.

Elena Muñoz Secoorcid, metgessa de medicina familiar i comunitària de l'Àrea de Salut de Menorca; i José Ignacio Ramírez Manentorcid, metge de medicina familiar i comunitària del Centre de Salut de Calvià, han participat en la publicació de l'article "Recomendaciones sobre el estilo de vida. Actualización PAPPS 2022" a la revista Atención Primaria.

Es presenten les recomanacions del Programa d'Activitats Preventives i Promoció de la Salut (PAPPS) de la Societat Espanyola de Medicina Familiar i Comunitària (semFYC), per a la promoció d'un estil de vida saludable mitjançant la metodologia d'intervenció i les actuacions preventives en consum de tabac, consum d'alcohol, alimentació saludable, activitat física en el temps lliure i prevenció d'accidents de trànsit i sistemes de retenció infantil. S'actualitzen les recomanacions, s'assenyalen aspectes nous com la definició de consum d'alcohol de baix risc i es posa al dia la bibliografia. Per a les principals recomanacions s'inclouen taules específiques que recullen la qualitat de l'evidència i la força de la recomanació.

Referència de l'article
Córdoba García R, Camarelles Guillem F, Muñoz Seco E, Gómez Puente JM, San José Arango J, Ramírez Manent JI, et al. Recomendaciones sobre el estilo de vida. Actualización PAPPS 2022. Aten primaria. 2022 Oct;54 Suppl 1(Suppl 1):102442. doi: 10.1016/j.aprim.2022.102442. PubMed PMID: 36435590.

Enllaços Bibliosalut | logo docusalut 16Text complet

Mètriques
AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Fot: CS Migjorn]