Categoria: Estudis i projectes

Contribució del bimekizumab per al tractament de la psoriasi moderada a severa

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Farmàcia de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en un estudi sobre l'avaluació del valor de la contribució del bimekizumab per al tractament de la psoriasi moderada a severa utilitzant una anàlisi de decisió multicriteri reflexiu i multidisciplinar. També hi han participat diferents centres espanyols.

Olga Delgado-Sánchez, farmacèutica de l'Hospital Universitari Son Espases, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Assessing the value contribution of bimekizumab for the treatment of moderate-to-severe psoriasis using a multidisciplinary reflective multi-criteria decision analysis" a la revista Expert Review of Pharmacoeconomics & Outcomes Research.

Es va proposar una anàlisi de decisió multicriteri (ADMC) per superar les decisions clíniques arbitràries en el camp de les teràpies biològiques per a pacients amb psoriasis. Al mateix temps, ADMC podria ressaltar encara més el potencial del bimekizumab per al tractament de la psoriasi de moderada a greu, en comparació amb el placebo, l'adalimumab, l'ustekinumab, el secukinumab i fins i tot ixekizumab i el risankizumab.

El bimekizumab es va avaluar com a fàrmac amb un valor afegit per al tractament de psoriasi moderada a severa quan es va comparar amb sis alternatives diferents, baix una metodologia amb un augment en el camp de la salut.

Referència de l'article
Zozaya N, Abdalla F, Alfonso Zamora S, Balea Filgueiras J, Carrascosa Carrillo JM, Delgado Sánchez O, et al. Assessing the value contribution of bimekizumab for the treatment of moderate-to-severe psoriasis using a multidisciplinary reflective multi-criteria decision analysis. Expert Rev Pharmacoecon Outcomes Res. 2022 Apr 25;1–13. doi: 10.1080/14737167.2022.2063842. PubMed PMID: 35404728.

Enllaços Bibliosalut | logo docusalut 16Text complet

Mètriques
Consulteu cites en Web of Science
AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]