Categoria: Salut ambiental

Un nou decret, que es troba a informació pública, regularà la gestió de residus sanitaris

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca informa que la gestió dels residus sanitaris es regularà per un nou decret que es trobarà a informació pública fins al dia 19 d’octubre. Aquesta nova normativa vol donar resposta a les necessitats actuals, especialment pel que fa a les condicions d’emmagatzematge, els terminis i la recollida de residus.

Aquest nou text, que revisa la normativa vigent de l’any 1996, ha estat redactat per la Direcció General d’Educació Ambiental, Qualitat Ambiental i Residus de la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, en col·laboració amb la Conselleria de Salut.

En el nou decret s’han actualitzat conceptes, s’han inclòs dins el seu àmbit d’aplicació a les activitats relacionades amb la cura i millora estètica i s’ha reorganitzat la classificació dels residus ajustant-se a la llista europea.

Així mateix, el nou decret preveu l’aplicació de nous criteris tècnics en la gestió per tal de garantir una màxima protecció de la salut pública i el medi ambient.

[Font: Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca. 28/09/2018]

[Foto: Infosalut]