Categoria: Estudis i projectes

Congress European Association for Cancer Research 2022

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El grup Lipids in Human Pathology de l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa), el grup NUTRECOR de l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa), Grup de Teràpies avançades i biomarcadors en oncologia clínica de l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa), la Unitat de Diagnòstic Molecular i Genètica Clínica, els Serveis d'Oncologia Mèdica, d'Anatomia Patològica, Radiologia, Digestiu i Cirurgia de l'Hospital Universitari Son Espases, varen participar al EACR 2022 que es va celebrar a Sevilla del 20 al 22 de juny de 2022.

13232 1M. Barceló-Nicolau, R.M. Rodríguez i G. Barceló-Coblijn, investigadores del grup Lipids in Human Pathology de l'IdISBa; A. Chaplin, investigadora del grup NUTRECOR de l'IdISBa; I. Amengual, patòleg de l'Hospital Universitari Son Espases; M. Coll, C. Pineño, A. Ochogavia, digestòlegs de l'Hospital Universitari Son Espases; E. Usamentiaga, radiòloga de l'Hospital Universitari Son Espases, varen participar junt amb l'IQAC-CSIC, amb el pòster titulat "Characterization of the visceral adipose tissue in the colon cancer microenvironment: a multi-omic approach".

K. Pérez Romero, A. Maimó-Barceló, R.M. Rodríguez i G. Barceló Coblijn; investigadores del grup Lipids in Human Pathology de l'IdISBa; M.A. Martínez, patòleg de l'Hospital Universitari Son Espases; P. De la Torre i M. Fernández Isart, digestòlegs de l'Hospital Universitari Son Espases; varen participar junt amb la Universitat del País Basc, amb el pòster titulat "Laying the groundwork for the use of MALDI-IMS for an in-depth characterisation of the TME: lipids as spearhead".

A. Maimó-Barceló, P.R. Karim i B.C. Gwendolyn; investigadores del grup Lipids in Human Pathology de l'IdISBa; M. Marco, patòleg de l'Hospital Universitari Son Espases; S.S. Juan J., cirurgià d'oncologia avançada de l'Hospital Universitari Son Espases; A. Natalia, G. Margarita i F. José A., cirurgians de l'Hospital Universitari Son Espases, hi varen participar junt amb la Université Catholique de Louvain i la Universitat del País Basc, amb el pòster titulat "Deciphering the transcriptomic regulation of tissue lipidomic distribution in colonocyte differentiation and colon cancer".

13232 2Marina Pérez-Capó, Mercedes Nadal-Serrano i Esther Martínez-Font, Oncòlogues de l'Hospital Universitari Son Espases i investigadores del Grup de Teràpies avançades i biomarcadors en oncologia clínica de l'IdISBa; Leire Azparren, investigadora del Grup de Teràpies avançades i biomarcadors en oncologia clínica de l'IdISBa; Elena Prados, investigadora del Grup de Teràpies avançades i biomarcadors en oncologia clínica de l'IdISBa i patòloga de l'Hospital Universitari Son Espases; Rafael Ramos, patòleg de l'Hospital Universitari Son Espases; Raúl Sánchez, oncòleg de l'Hospital Universitari Son Espases; Regina. Alemany, investigadora del Grup de Teràpies avançades i biomarcadors en oncologia clínica de l'IdISBa i Antònia Obrador-Hevia, investigadora del Grup de Teràpies avançades i biomarcadors en oncologia clínica de l'IdISBa i líder del projecte i facultativa de la Unitat de Diagnòstic Molecular, varen participar amb el pòster titulat "Unveiling a new spliceosome-inhibitor drug with antitumoractivity on soft tissue sarcoma patient-derived primary cultures".

 
 
[Font: Bibliosalut]
[Foto: EACR]