Categoria: Estudis i projectes

Impacte de la Unitat d'Investigació d'Infermeria en un Hospital de Nivell III

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Infermers de l'Hospital Universitari Son Espases han participat en la publicació d'un estudi que analitza l'impacte d'una unitat d'investigació infermera en un hospital de nivell III.

José A Rubiño, infermer doctor de l'Hospital Universitari Son Espases i investigador de l'IdISBa; Pilar Andreu, subdirectora d'infermeria de Son Espases; Juan Manuel Gavala Arjona, director d'infermeria de Son Espases; Sergio Jiménez Piña; Maria Antonia Palou Oliver i Mònica Maqueda Palau, infermeres de Son Espases, han participat en la publicació de l'article amb el títol "Impacto de la Unidad de Investigación de Enfermería en un Hospital de Nivel III" a la revista NURE Investigación

L'objectiu principal de l'estudi és valorar els coneixements, actituds i motivacions dels professionals d'infermeria a l'Hospital Universitari Son Espases i avaluar l'activitat de la Unitat d'Investigació d'Infermeria i el seu impacte en els professionals d'infermeria envers la recerca.

La conclusió principal és que els professionals d'infermeria de Son Espases adquiriran major consciència, coneixements i actituds cap a la recerca infermera. Això causarà un canvi que fomentarà que la pràctica assistencial de les cures es fonamenti en l'evidència científica, fet que permetrà aproximar-se a l'excel·lència de les cures.

Referència de l'article
Rubiño Díaz, J.Á., Andreu Rodrigo, P., Gavala Arjona, J.M., Jiménez Piña, S., Palou Oliver, M.A., Maqueda Palau, M., 2023. Percepción de los profesionales de enfermería hacia la investigación en el Hospital Universitario Son Espases. NURE Investigación. doi: 10.58722/nure.v20i122.2330

Enllaços Bibliosalut | logo docusalut 16Text complet

Mètriques
 
AltmetricAltmetric

 

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Banc d’Imatges Infermeres / Infermeres elaboren un pla de cures per una persona gran / CC BY-ND 2.0]