Categoria: Estudis i projectes

Influència de la presentació del pla de part en els resultats materno-fetals

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Infermeria especialista en obstetrícia i ginecologIa de l'Hospital Comarcal d'Inca ha participat, junt amb l'Hospital Universitario Torrecárdenas, han publicat un estudi sobre la influència de la presentació del pla de part en els resultats materno-fetals.

Irene Barrionuevo López, comare de l'Hospital Comarcal d'Inca, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Influencia de la presentación del plan de parto en los resultados materno-fetales" a la revista Paraninfo Digital.

L'experiència del part marca un abans i un després en la vida de les dones a escala psicològica, física i emocional. La vivència d'aquest procés és un important factor influent psicològicament en com es desenvolupa el puerperi a curt i llarg termini. Els plans de part són una bona eina de comunicació pacient-professional, que permet empoderar a la dona i ajudar-la a prendre decisions informades.

Referència de l'article
Barrionuevo López Irene; Murillo de las Heras M del MERI. Influencia de la presentación del plan de parto en los resultados materno-fetales. Rev Paraninfo Digit. 2022.
 
 

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Eric Lanning / No words to describe / CC BY-NC-ND 2.0]