Categoria: Sociosanitari

Es convoca el servei de suport a l'habitatge a l'illa d'Eivissa

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 165, de dia 24 de setembre de 2020, s'ha publicat la Resolució informativa de la consellera d’Afers Socials i Esports de 18 de setembre de 2020 per la qual es convoca l’acció concertada del servei de suport a l’habitatge per a persones amb diagnòstic de salut mental greu, per als anys 2020-2021, a l’illa d’Eivissa.

Objecte i àmbit d'aplicació

S'estableix el procediment de convocatòria del concert del servei de suport a l'habitatge per a persones amb diagnòstic de salut mental greu, per als anys 2020-2021, a l'illa d'Eivissa.

Termini de presentació de sol·licituds 

El termini per presentar les sol·licituds és de set dies hàbils comptadors des de l'endemà que s'hagi publicat aquesta convocatòria.

Requisits de les entitats, entre d'altres

  • Tenir el servei acreditat de conformitat amb el Decret 86/2010, de 25 de juny, pel qual s'estableixen els principis generals i les directrius de coordinació per a l'autorització i l'acreditació dels serveis socials d'atenció a persones grans i persones amb discapacitats.
  • Tenir una experiència mínima d'un any en matèria de serveis de suport a l'habitatge per a persones amb diagnòstic de salut mental en l'àmbit dels serveis socials de les Illes Balears.
  • Tenir el caràcter d'entitat del tercer sector social.

[Font: BOIB. Núm. 165. 24/09/2020]

[Foto: Infosalut / Home amb bastó / CC BY-NC-SA 4.0]