Categoria: Sociosanitari

Aplicat el decret de mesures urgents per a la construcció de la Residència de Son Martorell

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Consell de Govern ha autoritzat, a proposta de la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació, el projecte de construcció de la futura residència per a persones en situació de dependència de Son Martorell, a Palma, mitjançant l’aplicació del Decret de mesures urgents per a la millora i/o l’ampliació de la xarxa d’equipaments públics d’usos educatius, sanitaris o socials.

L’aplicació del Decret de mesures urgents permet al Govern autoritzar la construcció d’aquesta infraestructura i acurçar els terminis d’execució. La propera passa ja serà la licitació de les obres.

La residència per a persones grans en situació de dependència de Son Martorell, a Palma, és un equipament inclòs en el Pla d’Actuació per a l’Ampliació de la Xarxa Pública de Serveis Socials 2017-2021 de la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació. Té un pressupost de 9,2 milions d’euros i oferirà 120 places de dependència.

 

 

A banda d’aquesta nova residència a Ciutat Jardí, a Palma, hi ha cinc nous equipaments en diferents fases de tramitació o d’execució del projecte, que suposaran la creació de 560 noves places residencials. 

[Font: Conselleria de Serveis Social i Cooperació. 06/05/2019]

[Foto: Conselleria de Serveis Social i Cooperació]