13
Diu, Oct
Categoria: Sobre Infosalut

Avís legal

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Infosalut.com és un lloc web de la Biblioteca Virtual de Ciències de la Salut de les Illes Balears (Bibliosalut), que depèn de la Direcció General de Recerca en Salut, Formació i Acreditació de la Conselleria de Salut i Consum i del Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut), i té el seu domicili a la Ctra. de Valldemossa, 79, mòdul L +1 (Biblioteca Hospital Universitari Son Espases), 07120 Palma de Mallorca (Illes Balears), amb el telèfon +34 871 205 986 i contacte electrònic a través de la pàgina https://www.infosalut.com/pregunta.

Els recursos d'informació científica (revistes electròniques, bases de dades, llibres electrònics, etc.) que facilita la Biblioteca Virtual de Ciències de la Salut de les Illes Balears estan adreçats exclusivament als professionals del Sistema Sanitari Públic de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

L’accés al web Infosalut.com, així com l’ús que es pugui fer de la informació que conté, són d’exclusiva responsabilitat de l’usuari. La Biblioteca Virtual de Ciències de la Salut de les Illes Balears, i les institucions de les quals depèn, no es responsabilitzaran de cap conseqüència, dany o perjudici que es puguin derivar d’aquest accés o ús de la informació.

Per altra banda, la Biblioteca Virtual de Ciències de la Salut de les Illes Balears no subscriu ni es responsabilitza dels continguts publicats pels seus col·laboradors als seus webs, així com dels continguts de les pàgines externes a les quals enllaça.