La tesi doctoral de Margalida Monserrat Mesquida, defensada a la Universitat de les Illes Balears el juliol de 2022, ha estat reconeguda recentment amb dos premis. D’una banda, ha obtingut el premi del CCNIEC a la realització de tesis doctorals relacionades amb el món de la nutrició i l’alimentació, i també ha estat guardonada per l'IdISBa amb el premi a la millor tesi doctoral.

Llegeix més...

L’Hospital Universitari Son Espases va lliurar, el dia 12 de gener, els Premis d’Investigació 2022, que pretenen fomentar l’activitat científica de totes les categories dels professionals del centre sanitari i recompensar l’excel·lència aconseguida en aquesta matèria. Els premis i les ajudes de Son Espases para a la investigació són una iniciativa anual de la Comissió d’Investigació.

Llegeix més...

S'han seleccionat els guanyadors i guanyadores de les tres categories del III Concurs de dibuix infantil COIBA, que enguany cerca conscienciar i fomentar la prevenció de les situacions de bullying en els centres escolars. Junt als seus, un total de 12 dibuixos formen el calendari COIBA 2023, ple de consells i reflexions sobre com prevenir l'assetjament escolar.

Llegeix més...