La Conselleria de Salut i Consum recorda que, a partir de l'1 de febrer, el Certificat COVID caducarà al cap de nou mesos des de l'obtenció de la pauta completa de vacunació i que, per mantenir-ne la validesa, serà necessari posar-se la dosi de reforç. Aquesta mesura afectarà totes les persones que hagin rebut la pauta completa abans del dia 1 de maig i així consecutivament. Salut insta la població de més de quaranta anys que encara no ha rebut la dosi de reforç i que es va vacunar abans del dia 1 de maig que ho faci durant els dies vinents per no perdre la validesa del certificat COVID.

Llegeix més...

S'ha publicat al BOE número 12 de 14 de gener de 2022 la resolució, de 13 de gener de 2022, de la Direcció General de Cartera Comuna de Serveis del Sistema Nacional de Salut i Farmàcia, per la que es publica l'Acord de la Comissió Interministerial de Preus dels Medicaments de 13 de gener de 2022, per la que es fixen els imports màxims de venda al públic dels test d'antígens de SARS-CoV-2 d'autodiagòstic.

Llegeix més...

La Conselleria de Salut i Consum ha instal·lat l'autobús de vaccinació contra la COVID-19 a l'aparcament del supermercat Eroski de Manacor, on estarà operatiu fins al 15 de gener. Tothom que encara no estigui vaccinat hi podrà rebre la primera dosi sense haver de demanar cita. L'objectiu de Salut és incrementar el percentatge de vaccinació entre la població i posar a l'abast dels ciutadans totes les facilitats per rebre el vaccí.

Llegeix més...

La Conselleria de Salut i Consum va obrir ahir el sistema d’autocitació digital BitCita perquè les persones d’entre 40 i 49 anys puguin demanar hora per rebre la dosi de record del vaccí de la COVID-19. Salut fa una crida a les persones d’aquest grup d’edat perquè reservin cita. La població diana és de 145. 590 persones, 113.456 de les quals a Mallorca, 10.662 a Menorca, 20.164 a Eivissa i 1.348 a Formentera.

Llegeix més...

Ja no és necessari telefonar a InfoCOVID, línia telefònica la qual continuarà oferint servei per la resolució de dubtes i per a altres funcions específiques. D’aquesta manera s’agilitza el sistema per a sol·licitar una prova diagnòstica per part dels usuaris, com ja es fa des de la setmana passada amb la gestió dels contactes estrets.

Llegeix més...