El Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears (COIBA), la Comissió de cures a les persones grans del COIBA i l'Associació Balear d’Infermeria Geriàtrica i Gerontològica (ABIGG) rebutgen totalment la creació del nou mòdul “Supervisió de l'Atenció sociosanitària per a la promoció de l'autonomia personal de la persona usuària”, que el Ministeri d'Educació vol incorporar al seu catàleg de Formació Professional.

Llegeix més...

La Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Bunyola han acordat construir la primera residència pública de Bunyola per a 120 persones grans amb situació de dependència. L'Ajuntament cedirà un solar de 10.037 m² a la urbanització del Pla de Sa Coma per a construir-la. La inversió que s'hi destinarà és de 9 milions d'euros.

Llegeix més...

L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, una vegada que va recuperant la normalitat en els centres de salut després de la millora de la situació epidemiològica —amb mesures com, per exemple, cedir als usuaris l'elecció del tipus de consulta que millor s'ajusta a les seves necessitats des d'aquest començament de setmana— dona nous passos en l'atenció primària de la illa de Formentera.

Llegeix més...