La presidenta del Govern, Francina Armengol, acompanyada de la consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, ha assistit a la inauguració del nou centre de rehabilitació de Sant Joan de Déu, ubicat al carrer de Nuredduna de Palma. Aquest centre substitueix el que fins ara hi havia al carrer del Patronat Obrer i en multiplica l’extensió. A més, incorpora nous serveis, com una consulta de fisioteràpia específica de sòl pelvià.

Llegeix més...

La Conselleria de Salut i Consum, el Servei de Salut i la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca condemnen enèrgicament l'agressió que va patir, el passat dimarts, la coordinadora i també metgessa de família del Centre de Salut Arquitecte Bennàssar de Palma. Per aquest motiu van convocar ahir, a les 12 del migdia, una concentració per mostrar la repulsa davant les agressions al personal sanitari.

Llegeix més...

La nova web presenta informació de totes les especialitats i dels seus professionals, i també l’apartat «Transparència», amb dades assistencials actualitzades diàriament. L’objectiu és oferir informació de qualitat, actualitzada, transparent i útil, i transmetre la professionalitat que el caracteritza com a hospital de referència.

Llegeix més...

En el BOIB núm. 118 de dia 31 d'agost de 2021, s'ha publicat l'acord del Consell de Direcció del Servei de Salut de les Illes Balears pel qual s'accepta la donació de l'associació Projecte Junts consistent en material de joc i activitats de voluntariat i acompanyament per a l'Hospital Can Misses, en execució del conveni de col·laboració de març de 2017 amb el Servei de Salut de les Illes Balears.

Llegeix més...