La ministra de Sanitat ha signat l'Ordre Ministerial que farà possible l'accés a aquestes tècniques en el SNS a unes 8.500 dones en tot el país, segons les estimacions de la Direcció General de Cartera Comú de Serveis del SNS i Farmàcia del Ministeri de Sanitat.

Llegeix més...

El CISNS ha aprovat la modificació de criteris per al repartiment de fons del programa per a la sostenibilitat de la despesa farmacèutica, l'ampliació dels serveis digitals del SNS i el desenvolupament de nous projectes en les àrees d'analítica de dades, imatge mèdica i reforç de les infraestructures digitals dels centres sanitaris. 

Llegeix més...

L'Institut de Salut Carles III (ISCIII), tal com estava previst en l'Acció Estratègia en Salut (AES) 2021, ha desenvolupat un nou model de funcionament de les seves "Redes Temáticas de Investigación Cooperativa en Salud" (RETICS), que a partir d'ara es denominen "Redes de Investigación Cooperativa Orientadas a Resultados en Salud" (RICORS). El nou model busca reforçar la cohesió de la I+D+i en el Sistema Nacional de Salut (SNS) gràcies a l'obtenció de resultats més tangibles per a la ciutadania per part de la investigació biomèdica i sanitària.

Llegeix més...

Salut ha convocat la Comissió Negociadora per elaborar el I Pla d’Igualtat del Servei de Salut, formada per representants de l’Administració i de la part social. En la reunió s’han tractat les tasques que fins ara ha duit a terme el grup de treball format per elaborar el Pla, en el qual estan representades totes les gerències del Servei de Salut.

Llegeix més...

La presidenta del Govern, Francina Armengol, i la consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, han assistit aquest dimecres a la presentació de les obres de renovació integral de l’Hospital de la Creu Roja de Palma. La reforma ha implicat tot l’edifici, les instal·lacions i l’equipament tecnològic en unes tasques que han tingut una durada de dos anys i mig i que fan servir com a base l’estructura actual de l’edifici, dels anys trenta.

Llegeix més...