13
Diu, Oct
0 Noves Notícies

El dia 3 d’octubre va tenir lloc l'acte d'investidura del senyor Oriol Bonnín Gubianas, a la sala d’actes de Son Lledó, campus universitari, Palma. A l’acte hi van assistir, entre d’altres, els padrins, la doctora Margalida Gili i el doctor Fèlix Grases, el degà de la Facultat de Medicina, el doctor Miquel Àngel Roca i el Rector de la UIB, el doctor Llorenç Huguet.

Llegeix més...

El Consell de Govern va aprovar el pendres passat el nomenament d’Asunción Sánchez Ochoa (Palma, 1974) com a nova directora general de Recerca en Salut, Formació i Acreditació de la Conselleria de Salut i Consum. Prendrà el relleu a Margalida Frontera, que ha ocupat el càrrec els darrers quatre anys.

Llegeix més...

El consell d’administració de l’empresa pública Gestió d’Emergències de les Illes Balears (GEIBSAU), presidit per la consellera d’Administracions Públiques i Modernització, Isabel Castro, ha nomenat avui la seva nova directora gerent, Aina Sureda Amorós.

Llegeix més...

La Conselleria de Salut i Consum reforçarà les mesures d’eficiència en la gestió assistencial i consolidarà els projectes iniciats entre 2016 i 2019. Gómez va destacar que es treballarà des de l’equitat i la universalitat a l’hora d’accedir als serveis, la sostenibilitat del sistema, el diàleg amb els professionals i els usuaris i la transparencia. També va manifestar que donaran prioritat a l’atenció primària, la cronicitat i la salut mental.

Llegeix més...