l'Institut d'Investigació d Salut Carlos III (ISCIII), adscrit al Ministeri de Ciència i Innovació, i l'Agència Estatal de Metereologia (AEMET), depenent del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, investiquen conjuntament quines variables metereològiques poden ser considerades d'interès per analitzar la propagació de la malaltia COVID-19 i del virus SARS-CoV-2 a Espanya.

Llegeix més...

El Consell de Govern va aprovar el Pla Director Sectorial de Prevenció i Gestió de Residus Perillosos de les Illes Balears (PDSPG-RP). És la primera vegada que la Comunitat Autònoma aprova un document d’aquestes característiques, amb el qual es tanca el cicle iniciat amb l’aprovació de la primera Llei de residus i sòls contaminats de l’arxipèlag.

Llegeix més...

La platja de Binissafúller (Sant Lluís) s’ha convertit en la primera de Menorca que s’ha adherit a la xarxa de «Platges sense fum», impulsada des de les conselleries de Salut i Consum i de Medi Ambient i Territori, i que té per objecte promoure els hàbits saludables i sensibilitzar la població sobre la importància de no deixar residus en els espais naturals. 

Llegeix més...

Les platges de Binissafúller (Sant Lluís), Cala Deià (Deià) la Colònia de Sant Pere (Artà) i Cala Millor (Sant Llorenç) s’han adherit a la xarxa de «Platges sense fum», impulsada per les conselleries de Salut i Consum i de Medi Ambient i Territori, i que té per objecte promoure els hàbits saludables i sensibilitzar la població sobre la importància de no deixar residus en els espais naturals. Així doncs, seran set les zones lliures de fum de la xarxa, ja que anteriorment s’hi van sumar Cala Estància (Palma), Cala Anguila (Manacor) i Sant Joan(Alcúdia).

Llegeix més...