La venda, distribució i ús de productes d’un sol ús està prohibida, des d’aquest dissabte, a les Illes Balears. Es compleix així amb el nou termini establert després de la declaració del primer estat d’alarma per la COVID-19. Entren en vigor, concretament, els apartats 1 dels articles 23 i 24 i els apartats 2 i 6 de l’article 25 (BOIB núm. 84, de 15 de maig de 2020).

Llegeix més...

l'Institut d'Investigació d Salut Carlos III (ISCIII), adscrit al Ministeri de Ciència i Innovació, i l'Agència Estatal de Metereologia (AEMET), depenent del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, investiquen conjuntament quines variables metereològiques poden ser considerades d'interès per analitzar la propagació de la malaltia COVID-19 i del virus SARS-CoV-2 a Espanya.

Llegeix més...

El Consell de Govern va aprovar el Pla Director Sectorial de Prevenció i Gestió de Residus Perillosos de les Illes Balears (PDSPG-RP). És la primera vegada que la Comunitat Autònoma aprova un document d’aquestes característiques, amb el qual es tanca el cicle iniciat amb l’aprovació de la primera Llei de residus i sòls contaminats de l’arxipèlag.

Llegeix més...