Atenció Primària de Mallorca ha participat en la publicació de la validació del qüestionari espanyol d'activitat en MPOC en pacients amb Malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica. També hi han participat l'Hospital Arnau de Vilanova, l'Hospital Gregorio Marañón, l'Hospital de Galdakao, l'Hospital del Mar, l'Hospital General Universitario Morales Meseguer, l'Hospital de Mataró, l'Hospital de La Princesa i l'Hospital La Paz-IdiPAZ.

Llegeix més...

L'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) ha rebut 2.937.889,62 euros, en concurrència competitiva, en la convocatòria de l'Acció Estratègica en Salut (AES) 2022 que desenvolupa l'Institut de Salut Carles III. Amb aquests fons es finançaran 8 projectes d'investigació, 8 contractes de personal investigador, una ajuda per adquisició d'equipament científic i un projecte de col·laboració internacional.

Llegeix més...

Dra Catalina Perelló, investigadora del grup Pancreatic Cancer Oncogenesis de l’IdISBa

S'apropa el dia 11 de febrer, el Dia Internacional de la Dona i la Nina en la Ciència, i com cada any, des de l'IdISBa es vol contribuir a la commemoració d'aquesta data amb l'organització de l'activitat "Científiques a l'Aula", amb l'objectiu de contribuir al foment de les vocacions científiques i la visibilització de la tasca investigadora de les dones.

Llegeix més...