La Conselleria de Salut i Consum s’adhereix al al lema «Responsabilitat compartida» del Dia Mundial de la Sida, que des de fa més de 30 anys es commemora l'1 de desembre. És un dia per donar suport a les persones afectades per aquesta infecció, recordar les persones que han mort per malalties relacionades amb el VIH i ampliar els coneixements sobre el virus i la manera de prevenir-lo.

Llegeix més...

Conselleria d'Afers Socials i Esports

En el BOIB núm. 201, de dia 28 de novembre de 2020, s’ha publicat l’Acord del Consell de Govern de 27 de novembre de 2020 pel qual s’habilita la consellera d’Afers Socials i Esports per a la coordinació i impuls del desplegament d’informadors COVID-19 i es deleguen les competències necessàries per a portar-ho a terme.

Llegeix més...

El Consell de Govern ha aprovat una proposta d’acord per la qual s’encomana al Servei de Salut de les Illes Balears l’organització d’un dispositiu extraordinari, entre els dies 3 i 8 de desembre de 2020, de realització de proves de diagnòstic de COVID-19 als ciutadans de les Illes Balears desplaçats temporalment de la seva residència insular i que retornin a l’arxipèlag durant aquestes dates.

Llegeix més...