La Comissió de Salut Pública va aprovar les "Mesures de prevenció, higiene i promoció de la salut enfront de la COVID-19 per a les activitats de temps lliure dirigides a la població infantil i juvenil 2021". Aquest document, treballat en el si de la Ponència de Promoció de la Salut i de la Ponència d'Alertes i Plans de Preparació i Resposta ha comptat amb la participació de l'INJUVE i explica la necessitat de continuar amb aquestes activitats socials.

Llegeix més...

Avui les 15.00 h d’avui, l’espai web BITCITA habilita nous espais de citació per a les persones de 35 a 39 anys perquè puguin demanar cita per a la vaccinació. La Conselleria de Salut i Consum fa una crida a aquest grup poblacional, que estima en 83.567 persones, per reservar cita. El Servei de Salut ha habilitat 37.605 espais nous per a l’autocita: 27.709 a Mallorca, 3.280 a Menorca, i 6.616 a Eivissa i Formentera.

Llegeix més...

En el BOIB núm. 73, de dia 4 de juny, s’ha publicat l’Acord de 4 de juny de 2021 pel qual s’estableixen els nivells d’alerta sanitària que s’han d’aplicar en cada una de les illes, es modifica l’Acord del Consell de Govern de 7 de maig de 2021 pel qual s’aprova el nou Pla de Mesures de Prevenció, Contenció i Coordinació per Fer Front a la Crisi Sanitària Ocasionada per la COVID-19 i s’estableixen mesures excepcionals de prevenció del contagi de la COVID-19 aplicables temporalment a les illes.

Llegeix més...

A partir del 9 de juny, els usuaris que ho demanin podran ser vaccinats als centres de salut d’atenció primària. L’espai web BITCITA, que ahir va obrir noves cites per als usuaris d’entre 40 i 44 anys, permet escollir qualsevol dels quaranta-cinc centres de salut de Mallorca per a ser vaccinat. Així, l’usuari pot triar entre els punts de vaccinació massiva de Palma (Poliesportiu Germans Escales i Son Dureta), Inca i Manacor, o bé el centre de salut que li vagi millor.

Llegeix més...