El Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia Infantil de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en la publicació d'un article on s'analitza l'efecte de la pandèmia per COVID a les urgències traumatològiques pediàtriques a 3 zones d'Espanya amb distinta incidència. També hi han participat l'Hospital Universitario y Politécnico La Fe i l'Hospital Universitario 12 de Octubre.

Llegeix més...

El Laboratori Epigenètica de Càncer de l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) ha publica junt amb el Saint John's Cancer Institute, la David Geffen School of Medicine at UCLA i la Duke University School of Medicine, un estudi sobre classificadors epigenètics basats en el machine learning per a l'estadificació axil·lar de pacients amb càncer de mama en fase inicial positius pel receptor d'estrògens (ER).

Llegeix més...

El grup d'investigació Nutrigenòmica, Biomarcadors i Avaluació de Riscos (NuBE), de l'Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa), CIBER de Fisiopatologia de l'Obesitat i la Nutrició (CIBEROBN) i la Universitat de les Illes Balears (UIB), han publicat un estudi sobre com l'aplicació d'una dieta saludable en rates lactants alleuja els efectes perjudicials primerencs de la programació en les cries nascudes de mares obeses i la seva relació amb els nivells d'hormones en la llet materna.

Llegeix més...

El Grup de Nutrició Comunitària i Estrès Oxidatiu (NUCOX), de la Universitat de les Illes Balears, el CIBEROBN i l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa), el Servei d'Anàlisis Clínica de l'Hospital Universitari Son Espases i Atenció Primària de Mallorca, han publicat un estudi, junt amb la Red Asistencial Juaneda, l'IMDEA Food CEI UAM-CSIC i la Universidad de Navarra, sobre l'efecte d'una intevenció de sis mesos d'activitat física i estat físic d'adults amb malaltia del fetge gras no alcohòlic (MFGNA) i síndrome metabòlica.

Llegeix més...

La Unitat d'Investigació de la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca i l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) han participat en un estudi sobre els factors associats amb l'estat de salut i les exacerbacions en el tractament de manteniment de la MPOC amb inhaladors de pols seca. També hi han participat diferents centres internacionals.

Llegeix més...