El Grup d'Epidemiologia Nutricional i Fisiopatologia Cardiovascular (NUTRICOR) de l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) i l'Hospital Universitari Son Espases han participat en la publicació d'un anàlisi longitudinal de l'assaig PREDIMED-Plus sobre la representació de la composició corporal en població gran. També hi han participat diferents centres participants en l'assaig.

Llegeix més...

El Servei de Cardiologia de l'Hospital Universitari Son Espases i l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) han participat en la publicació de l'actualització 2020 sobre els indicadors de qualitat per infart agut de miocardi. Es tracta d'un document de la Societat Europea de Cardiologia sobre recomanacions dels estàndards de qualitat assistencial en pacients que pateixen infart agut de miocardi. També hi han participat diferents centres espanyols.

Llegeix més...

L'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) i l'Hospital Universitari Son Espases han participat en una avaluació transversal en una població mediterrània sobre l'associació entre el consum de cafè i el consum total de cafeïna amb el funcionament cognitiu. També hi han participat diferents centres participants en el PREDIMED-Plus Investigators.

Llegeix més...

El Servei de Microbiologia de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en un estudi sobre persistència a llarg termini d'un subclade amplament resistent als fàrmacs del complex clonar 446 de Pseudomonas aeruginosa de distribució mundial en un centre mèdic acadèmic. També hi han participat el Northwestern University Feinberg School of Medicine, la Midwestern University, el Northwestern Memorial Hospital, el Brigham and Women's Hospital i la Harvard Medical School.

Llegeix més...

El Grup de Cures, Cronicitat i Evidències en Salut (CurES) amb membres de l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) i de la Universitat de les Illes Balears han participat en un estudi sobre l'impacte de la intervenció basada en mindfulness en la qualitat de vida dels policies nacionals espanyols. També hi han participat el Centro de meditación Tushita, el Medical Consulting Arcades Ambo i la Universitat de València.

Llegeix més...