El Servei de Pneumologia de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, juntament amb deu centres espanyols entre els quals trobam els hospitals universitaris de Pontevedra, Getafe, Castelló, el Clínic de Barcelona i el CIBERES (Centre d'Investigació Biomèdica sobre Malalties Pulmonars de l'ISCIII), entre d'altres, han participat en una revisió sistemàtica per analitzar les característiques i els resultats dels diferents tipus d'inhaladors en pacients amb Malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica (MPOC).

Llegeix més...

El Grup d'Epidemiologia Nutricional i Fisiopatologia Cardiovascular (NUTRECOR) de l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) ha participat en un protocol d'assaig d'intervenció en la dieta amb nous com a esmorzar, àcids grassos poliinsaturats de cadena llarga i el desenvolupament del cervell en els adolescents. També hi han participat diferents centres.

Llegeix més...

El Servei de Cardiologia de l'Hospital Universitari Son Espases i l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) han participat en aquesta revisió, que estableix una guia pràctica de les anàlisis de supervivència i la seva aplicació en l'estudi de les malalties cardiovasculars. També hi han participat el Centre Nacional d'Investigacions Cardiovasculars (CNIC), la Facultat de Medicina de la UIB, el Medical Statistics Department de la London School of Hygiene & Tropical Medicine, el Servei de Cardiologia i l'Institut de Recerca de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Llegeix més...