El Grup de Nutrició Comunitària i Estrès Oxidatiu (NUCOX) amb membres de la Universitat de les Illes Balears i de l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa), han participat en l'estudi PASOS on s'analitza el temps de pantalla dels infants segons el nivell d'educació dels progenitors associat a una pobre adherència a la dieta mediterrània. També hi han participat diferents centres espanyols.

Llegeix més...

La Unitat de Pediatria i de Medicina Familiar i Comunitària del Centre de Salut de la Vileta, l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) i els Departaments de Pediatria i Anestesiologia de l'Hospital Universitari Son Espases han publicat una carta a l'editor sobre les prescripcions sensates per mitigar els efectes de la COVID-19 en població amb síndrome de Down.

Llegeix més...

El grup d'investigació Nutrigenòmica i Obesitat (NUO) de l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) i la Universitat de les Illes Balears ha publicat un article sobre la suplementació amb leptina durant la lactància restaura els nivells de metabolits hepàtics clau mal programats per la restricció calòrica gestacional. També hi han participat el CIBEROBN, la University College Dublin i el Beaumont Hospital.

Llegeix més...

Els Serveis d'Hematologia de l'Hospital Universitari Son Espases i l'Hospital Universitari Son Llàtzer, i l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa), han participat en l'estudi SEGHI on es defineix la millor estratègia de vigilància del limfoma d'Hodgkin després d'un tractament de primera línia. També hi han participat diferents centres espanyols.

Llegeix més...