Investigadors de l'IdISBa, el Departament de Pediatria de l'Hospital Universitari Son Espases i de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, així com les Unitats de Pediatria dels Centres de Salut de La Vileta i de Santa Ponça, han participat en la publicació d'un estudi observacional per determinar si l'alletament matern protegeix els infants de la COVID-19.

Llegeix més...

El Servei de Nefrologia de l’Hospital Universitari Son Espases ha participat a l’assaig clínic fase III ASCEND-D. L’estudi, desenvolupat durant 5 anys, aplica els coneixements reconeguts amb el Premi Nobel de Medicina l’any 2019, que descriuen com les cèl·lules detecten la disponibilitat d’oxigen tissular i s’hi adapten regulant la formació d’eritròcits.

Llegeix més...

El Servei de Cirurgia General de l'Aparell Digestiu, el Departament de Cirurgia Cardiovascular i la Unitat de Reconstrucció 3D i Centre de Simulació de l'Hospital Universitari Son Espases han publicat un vídeo fòrum sobre l'ús d'un mètode matemàtic de 3D aplicat al MRI per avaluar la infiltració prostàtica en càncer rectal avançat. També hi han participat l'Hospital Vall D'Hebron, la Università Degli Studi Della Campania "Luigi Vanvitelli", i l'Hospital Universitari i Politècnic la Fe.

Llegeix més...

El Departament de Pediatria de l'Hospital Universitari Son Espases, el Grup d'Investigació Multidisciplinari en Pediatria de l'IdISBa i el Grup d'Investigació de la Síndrome d'Apnea i Hipopnea de la Son (SAHS), també de l'IdISBa, han participat en la publicació d'un estudi per avaluar si l'ús de la teràpia de cànula nasal d'alt flux en infants sotmesos a broncoscòpia de fibra òptica redueix la incidència d'hipoxèmia en comparació amb l'administració d'oxigen estàndard.

Llegeix més...