Els cursos van adreçats especialment al personal sanitari que no té acreditada la capacitació lingüística en català segons la legislació aplicable. Els tallers de conversa són recomanables també als treballadors que, encara que tenguin acreditada la capacitació, no tenguin fluïdesa per mantenir una conversa en català amb els pacients o usuaris.

Llegeix més...

Un centenar de professionals de la salut participaren, els dies 24 i 25 de novembre a l’Hospital Universitari Son Espases, en les VI Jornades de Tutors de Formació Sanitària Especialitzada de les Illes Balears, que tenen com a objectiu millorar les competències docents necessàries per desenvolupar la tasca de tutor dels especialistes interns residents de medicina, infermeria, farmàcia, biologia, psicologia, química i radiofísica.

Llegeix més...

Aquest reconeixement es fa efectiu després del conveni signat el maig de 2021 entre la Unió Europea de Metges Especialistes (UEMS) i el Consell General de Col·legis Oficials de Metges (CGCOM). Les sol·licituds s'hauran de presentar a través de la plataforma i d'acord amb els procediments establerts pel SEAFORMECel Consell Professional Mèdic Espanyol d'Acreditació per al Desenvolupament Professional Continu i Formació Mèdica Continuada.

Llegeix més...

El divendres 12 de novembre es durà a terme, al saló d'actes de l'Hospital Universitari Son Espases, la II Jornada de Salut i Dones: Gènere i altres determinants socials de la salut. L'objectiu és acostar a l'àmbit hospitalari la reflexió i el coneixement d'aquesta perspectiva, i així obtenir una visió de les malalties i dels pacients més completa que augmenti l'impacte dels esforços del personal sanitari per millorar la salut.

Llegeix més...

Subcategories

Calendari de formació

Gener   2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31