El Consell de Govern ha autoritzat el director general del Servei de Salut de les Illes Balears per tramitar els acords marc SSCC AM 225/21 i SSCC AM 226/21, dels quals es derivarà la contractació del subministrament d’implants per a procediments d’embolització i filtres per a vena cava inferior i d’elèctrodes per a registre de dades i elèctrodes de desfibril·lació, per als centres dependents del Servei de Salut de les Illes Balears, per un valor màxim estimat de 2.594.820 €.

Llegeix més...

La consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez,va presidir dia 3 de juny la primera reunió del grup d’experts per a la implementació de la prestació de l’eutanàsia, el qual aportarà punts de vista diversos i contribuirà a resoldre possibles dubtes que es presentin en l’aplicació de la Llei, que entra en vigor el 25 de juny. El grup d’experts està integrat per juristes, sanitaris, referents de pal·liatius i representants d’associacions de pacients i dels mitjans de comunicació.

Llegeix més...

El Servei de Salut ha posat a disposició dels usuaris la possibilitat de consultar el resultat de les proves diagnòstiques COVID-19 a la història clínica del Portal del Pacient. Així, des de dilluns 24 de maig, i per mitjà de certificat digital o del sistema Cl@ve, els usuaris poden accedir a la història clínica i consultar els resultats de les proves PCR o d’antígens que s’hagin fet. Cal recordar que per poder accedir a la història clínica és necessari ser resident a les Illes Balears i disposar de targeta sanitària.

Llegeix més...

El Consell de Govern ha atorgat l’autorització prèvia al director general del Servei de Salut de les Illes Balears per exercir la competència en matèria d’autorització i disposició de la despesa envers l’expedient de pròrroga de l’encàrrec de gestió a la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears de la gestió de distribució de sang, hemoderivats, llet materna i teixits als centres dependents del Servei de Salut.

Llegeix més...