La Unitat de Coloproctologia del Servei de Cirurgia General i de l'Aparell Digestiu i la Unitat de Reconstrucció-3D i Centre de Simulació de l'Hospital Universitari Son Espases i l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa), han publicat, junt amb la Universitat de les Illes Balears i la Universitat de València, un estudi sobre l'aplicació de reconstrucció 3D i intel·ligència artificial a l'escissió completa de mesocòlon i limfadenectomia D3 en el càncer de còlon.

Llegeix més...

El Servei d'Hematologia de l'Hospital Universitari Son Espases i l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) han participat en la publicació d'un estudi sobre l'impacte de l'exposició prèvia i/o posterior al trasplantament autòleg de cèl·lules mare a brentuximab vedotin sobre els resultats de supervivència en pacients amb limfoma de Hodgkin d'alt risc. També hi han participat diferents centres.

Llegeix més...

El Translational Research in Aging and Longevity (TRIAL Group) i el Grup de Nutrició Comunitària i Estrès Oxidatiu (NUCOX) de l'IdISBa han publicat, junt amb el CIBEROBN, MEDISUB Recerca i la Universitat de les Illes Balears, un estudi sobre l'ús de la teràpia de l'oxigen hiperbàric per reduir l'estrès oxidatiu i inflamació i augmentar els factors de creixement que afavoreixen el procés de cura de les ferides diabètiques.

Llegeix més...

El Departament d'Anatomia Patològica de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en la publicació d'un article sobre com els règims basats en platí són actius en el rabdomiosarcoma avançat de tipus pediàtric en adults i depenen de l'expressió d'HMGB1. També hi han participat diferents centres espanyols.

Llegeix més...

Subcategories