El Grup d'Epidemiologia Nutricional i Fisiopatologia Cardiovascular (NUTRICOR) de l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) i l'Hospital Universitari Son Espases han participat en la publicació d'un anàlisi longitudinal de l'assaig PREDIMED-Plus sobre la representació de la composició corporal en població gran. També hi han participat diferents centres participants en l'assaig.

Llegeix més...

El Servei de Cardiologia de l'Hospital Universitari Son Espases i l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) han participat en la publicació de l'actualització 2020 sobre els indicadors de qualitat per infart agut de miocardi. Es tracta d'un document de la Societat Europea de Cardiologia sobre recomanacions dels estàndards de qualitat assistencial en pacients que pateixen infart agut de miocardi. També hi han participat diferents centres espanyols.

Llegeix més...

L'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) i l'Hospital Universitari Son Espases han participat en una avaluació transversal en una població mediterrània sobre l'associació entre el consum de cafè i el consum total de cafeïna amb el funcionament cognitiu. També hi han participat diferents centres participants en el PREDIMED-Plus Investigators.

Llegeix més...

Subcategories