El Servei de Cirurgia de l'Hospital Mateu Orfila ha participat en la publicació d'un estudi sobre proves de raspallat nasofaringi preoperatori i complicacions pulmonars postoperatòries en pacients sotmesos a cirurgia electiva durant la pandèmia de SARS-*CoV-2. També hi han participat diferents centres internacionals.

Llegeix més...

Atenció Primària de Mallorca i el Servei de Dermatologia de l'Hospital Universitari Son Espases han participat en el document de consens de l'Acadèmia Espanyola de Dermatologia i Venereologia sobre els indicadors de qualitat en l'atenció de pacients amb dermatitis atòpica. També hi han participat diferents centres espanyols i un suís.

Llegeix més...

L’Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) organitza per setè any consecutiu la seva cita científica anual més destacada: les Jornades d’Investigació IdISBa. A partir d’avui, dia 30, i fins dimecres, més de 200 investigadors participaran en les sessions en format en línia o de manera presencial a la sala d’actes de l’Hospital Universitari Son Espases.

Llegeix més...

El Grup de Nutrició Comunitària i Estrès Oxidatiu (NUCOX) amb membres de la Universitat de les Illes Balears i de l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) ha participat en la publicació d'un estudi sobre els efectes d'una pèrdua de pes en 6 mesos induïda per dieta en àcids grassos omega-3 de la membrana dels eritrocito i l'estat hepàtic dels subjectes amb malaltia de fetge gras no alcohòlic. També hi han participat diferents centres espanyols i portuguesos.

Llegeix més...

Atenció Primària de Mallorca i l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) han participat en la publicació d'una revisió sistemàtica sobre l'ús de les tecnologies mòbils per donar suport a la comunicació entre proveïdors de serveis de salut i la gestió de l'atenció mèdica. També hi han participat diferents centres internacionals.
Llegeix més...

La Unitat de la Cirurgia Colorrectal, el Departament de Cirurgia Cardiovascular i el Centre de Simulació 3D de l'Hospital Universitari Son Espases han publicat una carta sobre una demostració en vídeo d'imatges tridimensionals per avaluar el marge de resecció circumferencial en el càncer de recte localment avançat i en el càncer de recte recurrent. També hi ha participat l'Hospital Vall d'Hebron, l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe i Cella Medical Solutions.

Llegeix més...

Subcategories