El Grup de Nutrició Comunitària i Estrès Oxidatiu (NUCOX) de la Universitat de les Illes Balears i membres del CIBEROBN l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) han participat a un estudi on s'analitzen els determinants d'aherència a la dieta mediterrània en infants i adolescents espanyols dins l'estudi PASOS. També hi han participat diferents centres espanyols.

Llegeix més...

Els Serveis de Pneumologia de l'Hospital Universitari Son Espases i l'Hospital de Manacor, els Serveis d'Anàlisis Clíniques i Pediatria de l'Hospital Universitari Son Espases i l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) han publicat un estudi sobre l'impacte de l'apnea obstructiva del son en la diabetis mellitus gestacional. També hi han participat altres centres espanyols.

Llegeix més...

El Grup de Nutrició Comunitària i Estrès Oxidatiu (NUCOX), de la Universitat de les Illes Balears, el CIBEROBN i l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa), ha participat en un estudi sobre les variables antropomètriques com a mediadors de l'associació del canvis en dieta i activitat física amb un perfil inflamatori. També hi han participat diferents centres internacionals.

Llegeix més...

Subcategories