Es presenta en aquesta pàgina un recull de les notícies aparegudes a Infosalut sobre el nou coronavirus (2019-nCoV - COVID-19), així com informació actualitzada de les autoritats sanitàries i una selecció de recursos d'informació científica i vídeos sobre aquest tema.

[Foto: National Institutes of Health (NIH) / Coronavirus / CC-by-sa-2.0]


Conselleria d'Afers Socials i Esports

En el BOIB núm. 201, de dia 28 de novembre de 2020, s’ha publicat l’Acord del Consell de Govern de 27 de novembre de 2020 pel qual s’habilita la consellera d’Afers Socials i Esports per a la coordinació i impuls del desplegament d’informadors COVID-19 i es deleguen les competències necessàries per a portar-ho a terme.

Llegeix més...

El Consell de Govern ha aprovat una proposta d’acord per la qual s’encomana al Servei de Salut de les Illes Balears l’organització d’un dispositiu extraordinari, entre els dies 3 i 8 de desembre de 2020, de realització de proves de diagnòstic de COVID-19 als ciutadans de les Illes Balears desplaçats temporalment de la seva residència insular i que retornin a l’arxipèlag durant aquestes dates.

Llegeix més...

El Servei de Cirurgia de l'Hospital Mateu Orfila ha participat en la publicació d'un estudi sobre proves de raspallat nasofaringi preoperatori i complicacions pulmonars postoperatòries en pacients sotmesos a cirurgia electiva durant la pandèmia de SARS-*CoV-2. També hi han participat diferents centres internacionals.

Llegeix més...

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19