Es presenta en aquesta pàgina un recull de les notícies aparegudes a Infosalut sobre el nou coronavirus (2019-nCoV - COVID-19), així com informació actualitzada de les autoritats sanitàries i una selecció de recursos d'informació científica i vídeos sobre aquest tema.

[Foto: National Institutes of Health (NIH) / Coronavirus / CC-by-sa-2.0]


Un estudi descriptiu sobre la gestió de la pandèmia a Menorca ha estat seleccionat com a pòster oral en la 21a Conferència Internacional d’Atenció Integrada (ICIC21) que té lloc de manera virtual aquest mes de maig amb el lema "Realising the true value of Integrated Care" i que aplega acadèmics, investigadors, gestors, professionals de la salut i de l’atenció, usuaris, cuidadors, polítics i decisors de tot el món.

Llegeix més...

El març de 2020 l'Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera va impulsar un programa d'atenció psicològica per a professionals davant la crisi de la COVID-19, que ha estat actiu en dues fases des de l'inici de la pandèmia i fins ara. La primera fase del programa, que va començar a l'inici de la primera onada, va finalitzar el juliol de 2020. Posteriorment el programa es va reactivar l'octubre de 2020, davant l'inici de la tercera onada de la pandèmia, i està actiu actualment.

Llegeix més...

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19