Salut ha convocat la Comissió Negociadora per elaborar el I Pla d’Igualtat del Servei de Salut, formada per representants de l’Administració i de la part social. En la reunió s’han tractat les tasques que fins ara ha duit a terme el grup de treball format per elaborar el Pla, en el qual estan representades totes les gerències del Servei de Salut.

Llegeix més...

La presidenta del Govern, Francina Armengol, i la consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, han assistit aquest dimecres a la presentació de les obres de renovació integral de l’Hospital de la Creu Roja de Palma. La reforma ha implicat tot l’edifici, les instal·lacions i l’equipament tecnològic en unes tasques que han tingut una durada de dos anys i mig i que fan servir com a base l’estructura actual de l’edifici, dels anys trenta.

Llegeix més...

En el BOIB núm. 137 de dia 7 d'octubre de 2021, s'ha publicat la resolució de la directora general d'Investigació en Salut, Formació i Acreditació per la qual es convoca un procés selectiu per a la contractació d’un/a tècnic/a superior amb el grau en Ciències de la Salut i màster en Neurociències, del programa Synergia de la Fundació Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears.

Llegeix més...

En el BOIB núm. 137 de dia 7 d'octubre de 2021, s'ha publicat la resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 22 de setembre de 2021, a proposta de la direcció gerència de l’Escola Balear de l’Administració Pública, per la qual es convoca un concurs per constituir una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d’interinitat, places vacants del cos facultatiu superior, escala sanitària, especialitat en medicina del treball, de l’Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, a l’illa de Mallorca.

Llegeix més...

Subcategories