La Dra. Catalina Maria Perelló Reus s’incorpora a l’IdISBa a través de la convocatòria per a la contractació d’investigadors/es postdoctorals «FOLIUM» del projecte «INTRES: invertir, investigar i innovar» de la Fundació Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears, projecte finançat pel Pla Anual 2019 de l'Impost de Turisme Sostenible.

Llegeix més...

En el BOIB núm. 98 de 22 de juliol, s'ha publicat la resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 20 de juliol de 2021 per la qual s’aprova la llista de persones que han superat el concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria facultatiu/facultativa especialista d’àrea de l’aparell digestiu dependents del Servei de Salut de les Illes Balears, per a cada sector corresponent.

Llegeix més...

En el BOIB núm. 98 de 22 de juliol, s'ha publicat la resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 20 de juliol de 2021 per la qual s’aprova la llista de persones que han superat el concurs oposició per cobrir places vacants en la categoria grup auxiliar administratiu de la funció administrativa.

Llegeix més...

En el BOIB núm. 96 de 20 de juliol, s'ha publicat una correcció en relació amb la resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears d'11 de juny de 2021, per la qual es convocava un procediment especial de selecció de personal estatutari temporal, del Servei de Salut de les Illes Balears de la categoria de Facultatiu Especialista d’Àrea en Oncologia Mèdica, corresponent a la gerència 60301 de l'Hospital Can Misses.

Llegeix més...

La trobada entre la consellera de Benestar Social i Recursos Humans del Consell d’Eivissa, Carolina Escandell, i la consellera de Salut i Consum, Patrícia Gómez, ha establert el compromís de reservar, per als usuaris d’Eivissa, quatre llits a la nova unitat de patologia dual que es posarà en marxa el mes de novembre a l’Hospital Psiquiàtric de Palma.

Llegeix més...

El Consell de Govern ha autoritzat la contractació del servei d’assistència sanitària en l’especialitat d’anestesiologia i reanimació per a l’Hospital Can Misses de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera per un valor estimat d’1,6 milions d’euros. Aquesta mesura forma part d’un conjunt d’accions dirigides a fidelitzar la plantilla de personal sanitari en aquesta especialitat i a garantir l’activitat plena del Servei d’Anestesiologia i Reanimació.

Llegeix més...

En el BOIB núm. 94 de 15 de juliol, s'ha publicat la resolució del director gerent de la Gerència d'Atenció a Urgències 061 Balears de les Illes Balears per la qual s'adjudica, pel procediment de promoció interna temporal, una plaça vacant del grup de gestió de la funció administrativa (A2) de la plantilla orgànica autoritzada de la Gerència d'Atenció a Urgències 061 Balears.

Llegeix més...

255 places de l’aparcament públic de l’Hospital de Manacor es cobriran amb pèrgoles cobertes per panells fotovoltaics, en la que serà instal·lació més gran que proveirà d’energia neta aquestes instal·lacions sanitàries de Mallorca. Un projecte que impulsa l’Institut Balear de l’Energia (IBE), des de la vicepresidència i conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica del Govern.

Llegeix més...

Subcategories