En el BOIB núm. 38, de dia 25 de març de 2023, s'ha publicat la resolució del director gerent de la Fundació Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears, per la qual es convoca un procés selectiu per a la contractació d’un farmacèutic o farmacèutica per al projecte «Data Manager Farmàcia Assajos Clínics Onco Hematologia».

Llegeix més...

En el BOIB núm. 38, de dia 25 de març de 2023, s'ha publicat la resolució de la directora gerent de l’Hospital de Manacor, per la qual s’aprova la convocatòria per cobrir, pel sistema de promoció interna temporal, una plaça de la categoria grup administratiu de la funció administrativa de la plantilla orgànica autoritzada de la Gerència de l’Hospital de Manacor.

Llegeix més...

Salut ha presentat el projecte del Parc Sanitari Nou Son Dureta als principals representants de la societat civil balear. L’acte s’ha duit a terme al Castell de Bellver, on han acudit un centenar de persones per conèixer de primera mà com serà la futura infraestructura sanitària més important dels pròxims anys en matèria de cronicitat.

Llegeix més...

Aquesta convocatòria és un desenvolupament més de la nova Llei de la Ciència, ja que abans els membres eren designats pel Consell de Política Científica, Tecnològica i d'Innovació, normalment proposats pel Govern estatal. La nova Llei de la Ciència també estableix, per primer cop, que el Consell Assessor de Ciència, Tecnologia i Innovació inclogui representants de la societat civil.

Llegeix més...

Subcategories