CS Emili Darder

En el BOIB núm. 6, de dia 14 de gener de 2020, s’ha publicat la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 7 de gener de 2021 per la qual es resol amb caràcter definitiu el concurs de trasllats voluntari per proveir places bàsiques vacants de la categoria d’infermera/infermer d’urgències d’atenció primària.

Llegeix més...

En el BOIB núm. 5 de de dia 12 de gener de 2021, s'han publicat les resolucions del director general del Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut), de 5 de gener de 2021, per les quals es resolen amb caràcter definitiu els concursos de trasllats voluntaris per proveir places bàsiques vacants de la categoria d’auxiliar administratiu i la categoria d'administratius.

Llegeix més...

En el BOIB núm. 6, de dia 14 de gener de 2021, s'ha publicat la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut), de 8 de gener de 2021, mitjançant la qual es modifiquen a Menorca i a Eivissa les seus de l’examen del concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de facultatiu/facultativa especialista d’àrea de dermatologia, anatomia patològica, nefrologia, pneumologia, neurologia, radiofarmàcia, cirurgia ortopèdica i traumatologia, i microbiologia i parasitologia.

Llegeix més...

Subcategories