L'objecte d'aquests ajuts és la formació de joves doctors mitjançant estades de formació en una universitat pública espanyola, o bé en universitats o centres de recerca estrangers, així com en organismes públics d'investigació espanyols, sempre que el darrer any l'estada sigui en una universitat pública espanyola seleccionada per la persona que fa la sol·licitud. En aquest sentit, la Universitat de les Illes Balears (UIB) convoca 3 places.

Llegeix més...

En el BOE de dia 13 de juliol de 2022, s'ha publicat l'anunci de concessió de subvencions a Projectes d'Investigació de Medicina Personalitzada de Precisió, i en el BOE de dia 14 de juliol de 2022 s'ha publicat la convocatòria de concessió de subvencions per a ajudes dins del Subprograma Estatal d'Infraestructures i Equipament Cientifico-tècnic.

Llegeix més...

La convocatòria de Synergy Grants és oberta a un grup de dos a quatre investigadors i investigadores principals (IP), dels quals un en serà designat com l'IP corresponsal (CoIP), que treballen junts i aporten diferents habilitats i recursos per tal d'abordar problemes d'investigació ambiciosos que no es podrien afrontar per un únic IP treballant de forma autònoma.

Llegeix més...

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de les Illes Balears (COIBA) publica la 12a convocatòria d'aquestes ajudes. Es tracta d'ajudes de recerca que atorga el COIBA, amb l'objectiu principal de fomentar la recerca infermera i que permeti, a aquest col·lectiu i a altres professionals de la salut, desenvolupar una pràctica professional i una presa de decisions basades en l'evidència científica.

Llegeix més...