L’IdISBa i l’associació «Un Lazo en Movimiento» han signat un conveni de col·laboració mitjançant el qual l’entitat contribuirà econòmicament amb la Fundació Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) per al desenvolupament del projecte «Identificación de nuevas vulnerabilidades en el cáncer de mama metastásico».

Llegeix més...

Les MSCA Staff exchange finança intercanvis internacionals i intersectorials a curt termini, de membres del personal implicats en activitats de recerca i innovació de les organitzacions participants. L'objectiu és desenvolupar projectes de col·laboració sostenibles entre diferents organitzacions dels sectors acadèmic i no acadèmic (en particular PIME), amb seu a Europa però també a fora.

Llegeix més...

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de les Illes Balears (COIBA) llança de nou les ajudes anuals a projectes socials, dirigides a donar suport a iniciatives d'organitzacions sense ànim de lucre d'àmbit local que contribueixin a millorar la qualitat de vida de les persones en situació de vulnerabilitat i a prevenir l'aïllament i l'exclusió social.

Llegeix més...