La Fundació BBVA de Comunicació Científica presenta els III Premis CSIC pels quals es contemplen dues categories de premis: un dirigit a professionals del periodisme o la comunicació especialitzats en informació científica, l'altre a investigadors que hagin contribuït de manera significativa a la difusió del coneixement a la societat.

Llegeix més...

El Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de les Illes Balears (COIBA) va atorgar un total de 43.765,85 € per al finançament de 5 projectes de recerca liderats per infermeres de les Balears en el marc de la 13a convocatòria d'Ajuts COIBA a Projectes de Recerca. L'avaluació ha estat feta per experts de l'ANECA amb l'objectiu d'augmentar la competitivitat, qualitat i independència d'aquestes ajudes, així com el mateix prestigi i excel·lència dels investigadors i els seus projectes.

Llegeix més...

El COIBA publica la 4a convocatòria d'aquests ajuts a la difusió de resultats de recerca. L'objectiu principal és fomentar i promoure la difusió dels resultats de la recerca infermera, afavorint l'accessibilitat i visibilitat en accés obert que permeti, a aquest col·lectiu i a altres professionals de la salut, desenvolupar una pràctica professional i una presa de decisions basades en l'evidència científica. Un altre dels objectius és impulsar que els resultats de la recerca siguin de domini públic i gratuït per a tots els investigadors, incrementant la seva visibilitat nacional i internacional i la transferència de coneixements a la societat.

Llegeix més...

Subcategories