Hospital Can Misses

L'Associació de Dones Progresistes ha atorgat aquest any el Premi 8 de març a la doctora Paz Merino, cap de Servei de Medicina Intensiva de l'Hospital Can Misses. Un premi que reconeix la capacitat de lideratge de la Dra. Merino i la seva dedicació a la sanitat pública durant més de 25 anys, i molt especialment durant aquest últim any de pandèmia.

Llegeix més...

En el BOIB núm. 65, de dia 20 de maig de 2020, s'ha publicat la Resolució del Parlament de les Illes Balears per la qual es valida el Decret Llei 3/2021, de 12 d’abril, de mesures extraordinàries i urgents per executar les actuacions i els projectes que s’han de finançar amb fons europeus en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (RGE núm. 3970/21). 

Llegeix més...

La Fundació de Recerca HM Hospitals convoca el PREMI INTERNACIONAL DE CIÈNCIES MÈDIQUES DOCTOR JUAN ABARCA amb l'objectiu de reconèixer la labor d'un científic o científica de prestigi internacional que hagi aconsseguit una troballa biomèdica de rellevància mundial, i que la seva carrera professional hagi contribuït de manera transcendental a la millora de la salut de les persones i la cura dels pacients.

Llegeix més...

Subcategories