El Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears (COIBA) ha llançat una nova convocatòria d’ajuts per a projectes socials. Per segon any consecutiu, les infermeres de Balears volen donar suport a una iniciativa local que contribueixi a millorar la qualitat de vida de les persones en situació de vulnerabilitat i a prevenir l’aïllament i l’exclusió social.

Llegeix més...

En el BOIB núm. 104 de 5 d'agost, s'ha publicat el conveni de col·laboració entre el Consell Insular de Formentera i l’Associació de pares de nins amb càncer de Balears (ASPANOB). L'objectiu del conveni és regular una subvenció per procediment de concessió directa, tot establint un marc de col·laboració entre el Consell Insular de Formentera i l'ASPANOB per a l'any 2021.

Llegeix més...

El COPIB col·labora en l'organització del I Premi de Periodisme Responsable, una iniciativa promoguda per l'Associació de Familiars i Amics Supervivents del Suïcidi de les Illes Balears (AFASIB) i Papageno amb l'objectiu de prevenir el suïcidi des dels mitjans de comunicació, a partir d'informacions rigoroses que sensibilitzin a la ciutadania sobre aquest greu problema de salut pública.

Llegeix més...

Subcategories