El COIBA publica la 2a convocatòria d'aquests ajuts. L'objectiu principal és fomentar i promoure la difusió dels resultats de la recerca infermera, afavorint l'accessibilitat i visibilitat en accés obert que permeti, a aquest col·lectiu i a altres professionals de la salut, desenvolupar una pràctica professional i una presa de decisions basades en l'evidència científica.

Llegeix més...

Amb aquests fons es finançaran 9 projectes de recerca, 6 contractes de personal investigador, una ajuda per a mobilitat investigadora, la inclusió en dues Xarxes de Recerca Cooperativa Orientades al Resultat en Salut (RICORS), la incorporació d'un grup IdISBa al Consorci Centre de Recerca Biomèdica a la Xarxa de Malalties Infeccioses i una ajuda per a l'adquisició d'equipament científic.

Llegeix més...

El Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears (COIBA) i la Universitat de les Illes Balears (UIB) han llançat una beca predoctoral amb l’objectiu de promoure la recerca infermera. La beca Florence Nightingale permetrà a una infermera o infermer fer estudis de doctorat en el marc del programa de Doctorat en Salut Global, Serveis de Salut i Atenció Sociosanitària de la UIB.

Llegeix més...

Subcategories