Categoria: Premis

Un projecte del Servei de Pediatria de l'Hospital de Manacor ha rebut un premi

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El projecte "Això era i no era" del servei de Pediatria de l'Hospital de Manacor ha rebut un dels 10 premis "Hospital Optimista" 2016, a la gala de lliurament d'aquests guardons, que es va celebrar el dijous, 28 d'abril, al Col·legi Oficial de Metges de Madrid. El supervisor Antoni Galmés va recollir el premi, en representació del Servei de Pediatria.

Aquests premis van néixer el 2015 per reconèixer aquelles iniciatives o pràctiques positives que contribueixen a generar un entorn més saludable per al pacient i la seva família. Entre els organitzadors del projecte destaquen empreses de material mèdic quirúrgic i la Fundació ATRESMEDIA.

Els premis han estat votats per un jurat compost per personalitats rellevants en els àmbits de la Medicina, de la Salut i Seguretat en el Treball, de la Psicologia Social i de la Vigilància intensiva.

El Servei de Pediatria de l'Hospital de Manacor concedirà el seu premi a Sonrisa Médica.

Els objectius d'aquest projecte són:

  • Humanitzar i adequar els espais a les característiques dels nens i nenes de l'àrea de salut.
  • Ajudar a la població i als professionals a concebre l'Hospital com un espai saludable i amigable i no sols com un lloc d'atenció a la malaltia.

Per aquest motiu, es prenen una sèrie d'accions que són: canviar l'uniforme de tot el personal que treballa en contacte amb població infantil; dotar la Unitat de Pediatria amb material adequat a l'edat de població a la qual atenen; unificar i pintar les habitacions i espais pediàtrics; adequar el mobiliari a les necessitats dels pacients i convertir les habitacions en espais de joc perquè els nens puguin gaudir del temps d'oci.

També han resultat premiats, a Balears, els serveis pediàtrics de l'Hospital Universitari Son Espases i de l'Hospital Son Llàtzer, de Palma, i el de l'Hospital Comarcal d'Inca.

[Font: Hospital de Manacor. 29/04/2016]

[Foto:Hospital de Manacor]