Categoria: Premis

La Unitat de Cirurgia Colorectal de Son Espases ha estat premiada en el 11th Scientific and Annual Meeting of the European Society of Coloproctology

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Durant el 11th Scientific and Annual Meeting of the European Society of Coloproctology, que s'ha celebrat a Milà els dies 28, 29 i 30 de setembre de 2016, la Unitat de Cirurgia Colorectal del Servei de Cirurgia General i Digestiva de l'Hospital Universitari Son Espases ha estat premiada pel treball titulat "Perfusion Assesment in Colorectal Anastomosis using fluorescence: a prospective study of diagnostic accuracy and clinical impact", un dels dos projectes que ha presentat en aquest congrés europeu.

Es tracta d'un estudi en el qual han participat Gonzalo Martín Martín, José Manuel Olea, Jaime Bonnin, Alessandro Bianchi, Natalia Alonso, M. Fernandez, Aina Ochogavia, Margarita Gamundi i Francesc Xavier González-Argenté.

Aquest treball ha estat premiat com a millor abstract tipus pòster, entre més de 500 treballs acceptats de tot el món.

L'objectiu d'aquest treball era analitzar l'impacte clínic de la cirurgia guiada per fluorescència en l'anastomosi colorectal i dur a terme un estudi de diagnòstic de la malaltia per tal de quantificar objectivament els resultats visualitzats per fluorescència. Així doncs, es conclou que la cirurgia guiada per fluorescència és una tècnica segura i reproduïble amb una mínima complexitat addicional que podria tenir un impacte en l'estratègia quirúrgica i en els resultats clínics en l'anastomosi colorectal.

Accés al pòster.

[Font: Hospital Universitari Son Espases. Servei de Cirurgia General i Digestiva. 01/10/2016]

[Foto: Gonzalo Martín Martín]

Notícies relacionades a Infosalut
*03/10/2016 - La Unitat de Cirurgia Colorectal de Son Espases participa en el 11th Scientific and Annual Meeting of the European Society of Coloproctology.