Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

Salut obre BitCita per vaccinar amb la dosi de reforç contra la COVID-19 als majors de 60 anys

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Conselleria de Salut i Consum va obrir, el dissabte 11 de desembre a les 15.00 h, el sistema d’autocitació digital BitCita per vaccinar amb la dosi de reforç contra la COVID-19 als majors de 60 anys. També podran demanar cita els menors de 60 anys vaccinats amb Janssen (25.910 persones). 

Aquest grup té una població diana de 100.769 persones (78.528 a Mallorca, 9.379 a Menorca, 12.154 a Eivissa i 708 a Formentera).

Les condicions que cal complir per poder rebre la dosi de record són tenir 60 anys o més, haver rebut la pauta completa de vaccinació contra la COVID-19 i que hagin passat almenys sis mesos des de la darrera dosi en els casos de Pfizer o Moderna o tres mesos si es tracta de Vaxzevria (AstraZeneca) o Janssen.

Els punts de vaccinació disponibles a través de BitCita són: Hospital Son Dureta, covidexpress d’Inca, covidexpress de Manacor, Hospital Universitari Son Espases, Hospital Universitari Son Llàtzer, Hospital Comarcal d’Inca i Hospital de Manacor a Mallorca. A Menorca es vaccinarà als centres de salut. A Eivissa a l’Hospital Can Misses, els centres de salut de Sant Antoni de Portmany i Santa Eulàlia i l’Hospital de Formentera.

BitCita també va estar disponible, fins al 12 de desembre, per a la campanya de vaccinació amb dosi de reforç per tots els professionals sanitaris i sociosanitaris, també els professionals de residències, de centres de menors, els inspectors sanitaris, els professionals dels serveis d’assistència a domicili i dels centres de dia, els professionals de dependència, els estudiants sanitaris i sociosanitaris, el personal dels centres penitenciaris, dels centres d’atenció a la drogodependència, dels tallers ocupacionals i dels departaments de medicina legal i forense, el personal auxiliar i la resta de professionals sanitaris.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 09/12/2021]

[Foto: CS Platja de Palma]

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19