Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

COVID-19: El vacubús de Salut es trasllada a l'Eroski de sa Pobla fins al 29 de gener

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Conselleria de Salut i Consum ha instal·lat l'autobús de vaccinació contra la COVID-19 a l'aparcament del supermercat Eroski de sa Pobla (Ronda Nord s/n), on estarà operatiu fins al 29 de gener. Les persones que encara no estiguin vaccinades hi podran rebre la primera dosi sense haver de demanar cita.

L'objectiu de Salut és incrementar el percentatge de vaccinació entre la població i posar a l'abast dels ciutadans totes les facilitats per rebre la vacuna. Així ho varen explicar la consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, i la directora assistencial del Servei de Salut, Eugènia Carandell, les quals varen visitar el vacubús juntament amb el batle de Sa Pobla, Llorenç Gelabert.

El bus comptarà amb una infermera i una tècnica en cures auxiliars d'infermeria d'Atenció Primària de Mallorca i un auxiliar de serveis de GSAIB, que vaccinaran entre les 9.30 i les 18.30 hores.

En total, en el vacubús ja s'han administrat 4.772 vaccins contra la COVID-19, des que es va posar en funcionament. L'autobús ja ha estat instal·lat a l'Estació Intermodal de Palma, a Inca durant el Dijous Bo, en el centre comercial FAN Mallorca dues vegades, en el Mercadona de Son Caliu, a la plaça d'Espanya de Palma durant les festes de Nadal i a l'aparcament del supermercat Eroski de Manacor.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 25/02/2022]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19