Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

Son Dureta té operatives vuit noves línies de vaccinació contra la COVID-19

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Son Dureta té operatives vuit noves línies de vaccinació contra la COVID-19. Amb aquestes noves línies, el punt de vaccinació disposa de setze línies i una capacitat per vaccinar-hi unes 5.000 persones al dia. L’horari de vaccinació és de 8 a 21 hores, de dilluns a divendres.

És important recordar que des del 17 de gener passat està obert el servei web d’autocita per a la vaccinació, BitCita, per a la població a partir de 18 anys. Per mitjà d'aquesta pàgina de l'IB-Salut es faciliten cites per a tota la població major d’edat pendent de la dosi de record, segons determina l’Estratègia Nacional de Vacunació del Ministeri de Sanitat.

Per mitjà de BitCita es pot demanar hora als punts de vaccinació següents: a Mallorca, Hospital Son Dureta i Espai Francesc Quetglas (Palma); a Menorca es vaccina als centres de salut i a l’Hospital Mateu Orfila; a les Pitiüses, els vaccins s’administren a l’Hospital Can Misses, als centres de salut Sant Antoni de Portmany, Vila i Santa Eulària des Riu i a l’Hospital de Formentera.

Actualment, la població d’entre 5 i 11 anys amb una primera dosi és d’un 37,15% i la vaccinada amb la dosi de record arriba a un 50,66% de la població diana.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 01/02/2022]

[Foto: Conselleria de Salud y Consumo]

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19