Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

El Vacubús de Salut finalitza la ruta per Mallorca

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Vacubús de Salut va acabar, el dia 27 de març, la ruta per Mallorca. L’aparcament del supermercat Eroski de Campos va ser la darrera aturada del vehicle que la Conselleria de Salut i Consum va posar en marxa el mes de novembre del 2021 per administrar vaccins contra la COVID-19.

Des del passat dia 2 de novembre fins al dia 27 de març, 6025 persones han estat vaccinades en el Vacubús de Salut.

Infermeres i auxiliars d'Atenció Primària i personal de GSAIB s’han encarregat d'atendre tota la població que ha acudit al Vacubús per ser-hi vaccinada i informar-se de qualsevol assumpte relacionat amb la COVID-19.

Durant aquests cinc mesos de viatge, el Vacubús ha estat instal·lat a l'Estació Intermodal de Palma, a Inca durant el Dijous Bo, en el centre comercial FAN Mallorca en dues ocasions, en el Mercadona de Son Caliu, a la plaça d'Espanya de Palma durant les festes de Nadal, a l'aparcament del supermercat Eroski de Manacor i de sa Pobla, a l’encant de Consell, a la plaça de l’Orgue d’Inca, a l'aparcament del supermercat Eroski de Cala d’Or, de nou a la plaça d'Espanya de Palma, a l'aparcament del supermercat Eroski del Port d’Alcúdia, a la plaça del Conqueridor, d’Artà, i a l'aparcament del supermercat Eroski de Campos.

Salut ha aconseguit l'objectiu que s'havia marcat amb la posada en marxa del Vacubús: incrementar el percentatge de vaccinació entre la població i posar a l'abast dels ciutadans totes les facilitats per rebre el vaccí.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 28/03/2022]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]

Què en diu la premsa
*28/03/2022 diariodemallorca.es - El Vacubús acaba su ruta por Mallorca tras vacunar a 6.025 personas.

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19