Categories: COVID-19, Institucions sanitàries, Qualitat, Epidemiologia

Obligació de remetre al Ministeri de Sanitat informació sobre la situació actual del COVID-19

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOE núm. 78, de dia 21 de març, per la que es modifica l'Ordre SND/234/2020, de 15 de març, sobre adopció de disposicions i mesures de contenció i remissió d'informació al Ministeri de Sanitat davant d la situació de crisis sanitària ocasionada pel COVID-19.

L'Ordre SND/234/2020, de 15 de març, sobre l'adopció de disposicions i mesures de contenció i remissió d'informació al Ministeri de Sanitat davant de la situació de crisis sanitària ocasionada pel COVID-19, estableix a les comunitats autònomes l'obligació de remetre al Ministeri de Sanitat determinada informació de caràcter epidemiològic, de situació de capacitat assistencial i de necessitats de recursos humans i materials que permetin facilitar el seguiment i la presa de decisions en la gestió de la crisis provocada pel COVID-19.

L'evolució de la crisi sanitària que es desenvolupa en el marc de l'estat d'alarma, obliga a adaptar i modificar la informació que les comunitats autònomes i centres hospitalaris deuen remetre a aquest Departament, per assegurar l'eficiència en la gestió de la crisi.

Per facilitar la remissió i actualització de la informació continguda en l'annex I de l'Ordre, les comunitats autònomes hauran de cumplimentar les taules incloses en els annexes II i III de l'ordres i enviar-les al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. en el termini de dos dies naturals.

[Font: BOE núm. 78. 21/03/2020

[Foto: Govern de les Illes Balears]

Notícies relacionades

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19