Categoria: Cicles formatius i universitat

L'IdISBa anuncia la convocatòria del programa de pràctiques d'estiu García-Palmer

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa) anuncia la convocatòria del programa de pràctiques d'estiu García-Palmer.

Aquest programa pretén apropar la recerca biosanitària als estudiants universitaris, per tal d'ajudar-los en la seva preparació al món laboral i impulsar les vocacions científiques.

El programa consisteix en una convocatòria de contractes de pràctiques d'estiu per a estudiants del darrer curs de Grau o Màster. S'ofereixen un màxim de 3 places a estudiants per a completar la seva formació durant els mesos d'estiu (de l'1 de juliol al 10 de setembre) en els grups de recerca de l'Institut.

Els candidats i els grups d'investigació han d'assolir un acord de participació comuna en el programa expressat en la signatura del document d'acceptació.

La llista de grups d'investigació i les principals línies de recerca d'aquests grups es poden consultar en aquest enllaç

No s'admetrà un mateix candidat a més d'un grup d'investigació. Paral·lelament, els grups d'investigació poden presentar un màxim de dos candidats per bé que es limita a una única concessió.

Durant el mes de maig, es publicarà en el BOIB la convocatòria laboral que acompanya aquest procés, en la qual és requisit indispensable la presentació del document d'acceptació de grup degudament emplenat i signat.

El termini de presentació de sol·licituds per al programa de pràctiques d'estiu García-Palmer ja ha començat i finalitzarà el dia que s'estableixi en la convocatòria laboral del BOIB.

En aquest enllaç trobareu el document d'aceptació de grup i el programa de pràctiques d'estiu.

[Font: Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears]

[Foto: Public Domain Pictures / Tex / CC BYND 2.0]

Calendari de formació

Gener   2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31