Categoria: Formació especialitzada

La Direcció General de Salut Pública i l'EBAP organitzen les Jornades de Tutors de formació sanitària especialitzada

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Escola Balear d'Administració Pública (EBAP) va acollir la darrera sessió de les II Jornades de Tutors de Formació Sanitària Especialitzada de les Illes Balears, organitzades per la Direcció General de Salut Pública i Consum i l'EBAP. En aquesta trobada es van tractar temes de gran importància per als tutors dels futurs especialistes de ciències de la salut de la nostra comunitat.

En aquesta edició, hi han assistit devers 100 tutors de les diferents unitats docents acreditades a les Illes Balears, en què actualment es formen un total de 540 persones, entre metges, infermers, psicòlegs, farmacèutics, biòlegs, químics i radiofísics.

Durant la jornada es va tractar el reconeixement de la figura del tutor, paper bàsic dins la formació sanitària especialitzada. Els participants també han assistit a una conferència sobre el Reial decret 639/2014 de la troncalitat, que modifica i regula el sistema actual de formació. En aquest encontre també han estat presents col·laboradors docents, professionals que, sense tenir la responsabilitat de planificar les activitats dels residents, duen a terme i supervisen la seva activitat diària habitual.

Al llarg del dia els participants van tenir la possibilitat d'assistir a una sèrie de tallers pràctics en què es van exposar diferents tècniques o eines que poden emprar per millorar la formació i l'avaluació dels especialistes interns residents.

L'èxit de participació de la passada edició i la importància que té la formació dels tutors en metodologia docent han afavorit que tengués lloc aquesta segona edició.

[Font: Conselleria de Salut. 20/11/2014]

Calendari de formació

Març   2024
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31