Back Estàs aquí:Home Ajudes Notícies de beques, ajudes i premis Ajudes Aprovada la convocatòria d'ajuts de recerca i desenvolupament 2017-2019

Aprovada la convocatòria d'ajuts de recerca i desenvolupament 2017-2019

El Consell de Govern ha aprovat la convocatòria d'ajuts per a accions especials de recerca i desenvolupament 2017-2019, emmarcada en el Pla de Ciència, Tecnologia, Innovació i Emprenedoria (CTI) de les Illes Balears 2013-2017, per un import màxim d'1.155.000 €.

El Pla CTI s'articula en cinc línies d'actuació, una de les quals va ser concebuda per consolidar la base científica que hi ha a les Illes Balears a partir d'un programa de dinamització dels recursos. Aquest programa preveu, entre altres mesures, el finançament d'ajuts per dur a terme accions especials: accions puntuals d'especial d'interès i rellevància en l'activitat investigadora, orientades a millorar el sistema de ciència, tecnologia i innovació de les Illes Balears. Precisament en els darrers quinze anys la Comunitat Autònoma de les Illes Balears ha fet una aposta decidida per finançar aquestes actuacions.

Les temàtiques de les actuacions han d'anar en línia amb l'estratègia RIS3 de les Illes Balears.

El termini de sol·licitud acaba el 15 de juliol de 2019.

[Font: Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme. 10/03/2017]

[Foto: Hospital Son Llàtzer]