Categoria: Beques

L'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris convoca les beques de formació

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOE núm. 124, de 25 de maig de 2015, s'ha publicat la Resolució de l'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS), per la qual es convoquen les beques de formació.

L'AEMPS, creada l'any 2011, està adscrita al Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat i garanteix la qualitat, la seguretat, l'eficàcia i la correcta informació dels medicaments i productes sanitaris, des de la seva investigació fins a la seva utilització, amb la finalitat de promocionar la salut de les persones, de la sanitat animal i del medi ambient. També legitima els medicaments d'ús veterinari, els cosmètics i els productes d'higiene personal.

Es convoquen 13 beques de formació, amb un import màxim anual de 260.462,28 euros. La quantia mensual és de 1.669,63 euros.

Aquestes beques de formació estan relacionades amb l'avaluació i la recerca clínica de medicaments d'ús humà, amb l'estudi i la recerca clínica sobre seguretat dels medicaments, amb la recerca de medicaments d'ús veterinari, i amb els requisits que han de reunir les instal·lacions de recerca i producció farmacèutica.

El termini per a la presentació de les sol·licituds és de 20 dies hàbils, comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el BOE.

[Font: BOE. Núm. 124. 25/05/2015]