Categories: Beques ajudes i premis, Gestió de la investigació

Convocatòria Europea de Bones Pràctiques àmbit Atenció Primària

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Ministeri de Sanitat i el ISCIII publiquen una nova convocatòria per a la Recollida de Bones Pràctiques en l'àmbit d'Atenció Primària.

Termini

El deadline que s'ha fixat per a enviar el formulari emplenat adjunt és el dia 15 de gener de 2021.

Bases

Enviaments

En realitzar els enviaments a l'email de la Comissió, recomanen figurin en cc els contactes Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb la finalitat d'identificar les pràctiques enviades des d'Espanya, com també els mails de OPI IdISBa: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Està prevista una altra convocatòria per a la selecció de bones pràctiques en matèria de prevenció de malalties no transmissibles i els seus factors de risc, que es publicarà en el Portal de BBPP de la Comissió Europea (https://webgate.ec.europa.eu/dyna/bp-portal/) a principis del pròxim any.

[Font: IdISBa. 21/12/2020]

[Foto: Banc d'Imatges Infermeres. Ariadna Creus i Àngel García / Infermeres registren dades al laboratori / CC BY-NC-SA 4.0]